Değerli okurlarım, Türkiye olarak hepimizin 2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılı hayırlı, uğurlu, bereketli ve kazançlı olsun inşaallah. Olsun ki Türkiye olarak her alanda başarılı, üretken, zeki ve çalışkan bir millet, nesil olalım…

İşimiz zor; çünkü işimiz insan yetiştirmektir ve eğitmektir. Bu da büyük bir fedakarlık, emek, sabır, azim, çalışkanlık, sebat vs… ister.

Bu sebepledir ki öğretmenlerimize çok önemli bir vazife ve sorumluluk düşüyor; lakin geldiğimiz ve gördüğümüz son nokta hiç de iç açıcı değil; değil çünkü her öğretmen devlet kademesinde bilhassa olanlar ek iş için kurs, taksicilik, emlakçılık vs… işleriyle uğraşmaktadır.

Halbuki böyle olması mı lazım… Elbette ki böyle olmaması gerekir. Bunu hiçbir öğretmen hak etmiyor. Buradan yetkililere sesleniyorum, dikkatle dinleyiniz efendim:

“Her şeyden önce öğretmen maaşı EN AZ 30.000 TL olmalıdır. Bunun içindir ki bir MİLLETVEKİLİ ne kadar alıyorsa ÖĞRETMEN de o kadar maaş almalıdır.

Onlar nasıl milletin vekilliğini yapıyorsa ÖĞRETMENLER de aynı maaşı almalıdır. Bu bizim ve onların hakkıdır. Yanlış anlamayın bizler öğretmen olarak daha çok çalışıyoruz; çünkü insan yetiştiriyoruz. Burada BÜYÜK bir haksızlık vardır!”

Eğitim dediğin böyle olur, kardeşim! Bak bakalım sen öğretmenine sahip çıkarsan bu millet nasıl bir eğitimden geçer ve yetişir. Türkiye’de öğretmen hakları ne yazık ki ihlal edilmiş bir durumda…

2021 Milletvekili Maaşı

Milletvekili maaşı: 25 bin TL
Emekli milletvekili maaşı: 15 bin TL
Bakan Maaşı: 17.500 TL

2021 yılı cumhurbaşkanı maaşı ne kadar?

2021 yılında cumhurbaşkanlığı maaşına %8,3 oranından zam yapıldı. Cumhurbaşkanı maaşı 2019 senesinde 74.500 TL, 2020 senesinde ise 81.250 TL’ydi. Şu an cumhurbaşkanı maaşı 88.000 TL.

ÖĞRETMEN MAAŞI: En az 30.000 TL olmalıdır!

Takdir sizlerin değerli okurlarım…

devam edecek…