Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde gençlere yönelik düzenlenen etkinlikler kapsamında Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, Akşemsettin Kız İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle bir araya gelecek. “Tecrübeden Geleceğe” başlığıyla gerçekleştirilecek söyleşi programında gençlerin hayalleri, hedefleri ve gelecek planları ele alınacak.
19 Ekim 2026 Pazartesi günü saat 14.00'te Akşemsettin Kız İmam Hatip Lisesi'nde düzenlenecek programda Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, bilgi birikimini ve deneyimlerini öğrencilerle paylaşacak.
Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından duyurulan buluşmada, gençlerin geleceğe yönelik düşünceleri üzerinde durulması ve tecrübe paylaşımı yapılması amaçlanıyor.
MEHMET AKPINAR AKŞEMSETTİN KIZ İMAM HATİP LİSESİ'NDE ÖĞRENCİLERLE BULUŞACAK
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, gençlerle iletişimi güçlendirmeyi amaçlayan söyleşi programında lise öğrencileriyle bir araya gelecek.
Akşemsettin Kız İmam Hatip Lisesi'nde gerçekleştirilecek etkinlikte, öğrencilerin eğitim hayatları, kişisel hedefleri ve gelecek planları üzerine değerlendirmeler yapılması planlanıyor.
“Tecrübeden Geleceğe” başlığıyla düzenlenen programda Başkan Akpınar'ın deneyimlerini gençlerle paylaşması hedefleniyor.
TECRÜBEDEN GELECEĞE SÖYLEŞİSİ 19 EKİM'DE
Dulkadiroğlu Belediyesinin duyurusuna göre söyleşi programı 19 Ekim Pazartesi günü gerçekleştirilecek.
Saat 14.00'te başlayacak etkinliğin adresi ise Akşemsettin Kız İmam Hatip Lisesi olacak.
Program kapsamında Belediye Başkanı Mehmet Akpınar ile öğrenciler arasında bilgi ve deneyim paylaşımının gerçekleştirilmesi amaçlanıyor.
GENÇLERİN HAYALLERİ VE GELECEK HEDEFLERİ KONUŞULACAK
Söyleşinin ana konularını gençlerin hayalleri, hedefleri ve geleceğe yönelik düşünceleri oluşturacak.
Etkinlikte gençlerin gelecek yolculuklarına ilişkin değerlendirmelere yer verilmesi planlanıyor.
Dulkadiroğlu Belediyesinin program duyurusunda, bilinçli, donanımlı ve hedefleri olan gençlerin güçlü bir gelecek açısından taşıdığı öneme dikkat çekildi.
Söyleşiyle öğrencilerin farklı deneyimlerden yararlanmasına ve gelecek planları üzerine düşünmesine katkı sunulması hedefleniyor.
DULKADİROĞLU BELEDİYESİNDEN GENÇLERE YÖNELİK PROGRAM
Dulkadiroğlu Belediyesi, “Gençlerle Söyleşi: Tecrübeden Geleceğe” programını öğrencilerle deneyimlerin paylaşılacağı bir buluşma olarak duyurdu.
Belediyenin açıklamasında, gençlerin bilgi ve birikimlerini geliştirmesinin, hedeflerini belirlemesinin ve geleceğe hazırlanmasının önemine vurgu yapıldı.
Programın 19 Ekim 2026 Pazartesi günü saat 14.00'te Akşemsettin Kız İmam Hatip Lisesi'nde gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Muhabir: Sefa Başer