Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı’nda emeklilerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayram öncesi ödenecek maaş ve ikramiye detaylarını paylaştı.

Kahramanmaraş Saldırısı Meclis’te Kriz Yarattı: Sert Sözler Havada Uçuştu
Kahramanmaraş Saldırısı Meclis’te Kriz Yarattı: Sert Sözler Havada Uçuştu
İçeriği Görüntüle

Bayram Öncesi Maaş ve İkramiye Ödemesi

Erdoğan açıklamasında, emeklilere bir müjde vererek, bayram ikramiyelerinin her zaman olduğu gibi bayram öncesinde hesaplara yatırılacağını söyledi. Ayrıca, bu ayki emekli maaşlarının da öne çekilerek 14 Mart’tan itibaren ödenmeye başlanacağını duyurdu.

Vatandaşlara Maddi Rahatlık Sağlanacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamasında vatandaşların bayram öncesi maddi olarak rahatlamasını sağlamak amacıyla bu uygulamanın gerçekleştirildiğini vurguladı. Erdoğan, “Emeklilerimizin bayram ikramiyelerini ve maaşlarını önceden hesaplarına yatırarak, bayramı huzur ve mutluluk içinde geçirmelerini amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Muhabir: MÜCAHİT KIR