Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Kurban Bayramı sabahında vatandaşlarla birlikte bayram namazını Abdülhamid Han Camii’nde eda etti. Namaz sonrası cemaatle tek tek bayramlaşan Başkan Görgel, vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutladı. Bayram namazının ardından cami avlusunda vatandaşlarla sohbet eden Görgel, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Başkan Görgel Abdülhamid Han Camii’nde Vatandaşlarla Bayramlaştı (5)“Bayramlar Kardeşliğin En Güçlü Hissedildiği Günlerdir”

Bayramların paylaşma, dayanışma ve kardeşlik duygularını güçlendirdiğini ifade eden Başkan Görgel, Kurban Bayramı’nın manevi atmosferinin toplumun tüm kesimlerini bir araya getirdiğini belirtti.

Başkan Görgel Abdülhamid Han Camii’nde Vatandaşlarla Bayramlaştı (6)Görgel açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Bayramlar; paylaşmanın, dayanışmanın, kardeşliğin ve birlik beraberliğin en güçlü şekilde hissedildiği müstesna zamanlardır. Abdülhamid Han Camii’nde vatandaşlarımızla birlikte bayram namazımızı eda ederek bayram sevincini hep birlikte paylaştık.”

“Rabbim Birliğimizi Daim Eylesin”

Kahramanmaraş'ta bayram trafiğine jandarma denetimi! "Hız değil, huzur yapın"
Kahramanmaraş'ta bayram trafiğine jandarma denetimi! "Hız değil, huzur yapın"
İçeriği Görüntüle

Kahramanmaraş halkının Kurban Bayramı’nı gönülden kutladığını belirten Başkan Görgel, mesajında birlik ve huzur vurgusu yaptı. Görgel, “Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin. Tüm hemşehrilerimizin Kurban Bayramı’nı gönülden tebrik ediyor, bayramın şehrimize, ülkemize ve tüm İslam âlemine sağlık, huzur ve bereket getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.Başkan Görgel Abdülhamid Han Camii’nde Vatandaşlarla Bayramlaştı (3)Başkan Görgel Abdülhamid Han Camii’nde Vatandaşlarla Bayramlaştı (2)Başkan Görgel Abdülhamid Han Camii’nde Vatandaşlarla Bayramlaştı (1)

Muhabir: MÜCAHİT KIR