Unutulmayan fedakarlık: Kolunda kemoterapi serumuyla deprem bölgesinde çalıştı
Unutulmayan fedakarlık: Kolunda kemoterapi serumuyla deprem bölgesinde çalıştı
İçeriği Görüntüle
İstanbul’un en işlek noktalarından biri olan Eminönü'nde sabah saatlerinde bir bankada soygun meydana geldi. Kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, bankaya girerek tehditle yaklaşık 112 bin lira alarak kayıplara karıştı.
Olayın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.
Banka Soygunu Şüpheli 112 Bin Lirayla Kayıplara Karıştı
POLİS GENİŞ ÇAPLI SORUŞTURMA BAŞLATTI
Olay yerine kısa sürede ulaşan polis ekipleri, banka çalışanları ve görgü tanıklarının ifadesine başvurdu. Güvenlik kameraları incelenirken, şüphelinin kaçış güzergâhı ve olası bağlantıları araştırılıyor.
Elde edilen ilk bilgilere göre, soyguncunun banka içinde çok kısa süre kaldığı ve parayı alarak hızla uzaklaştığı belirtildi.
Banka Soygunu Şüpheli 112 Bin Lirayla Kayıplara Karıştı3
112 BİN LİRALIK ZARAR TESPİT EDİLDİ
Bankadan alınan bilgiye göre şüpheli, olay sırasında yaklaşık 112 bin TL nakit para alarak kaçtı. Soygunun nasıl gerçekleştirildiği ve şüphelinin silahlı olup olmadığına ilişkin resmi açıklama henüz yapılmadı.
EMİNÖNÜ’NDE YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMİ
Soygunun ardından Eminönü çevresinde güvenlik önlemleri artırılırken, polis ekiplerinin bölgede devriye faaliyetlerini yoğunlaştırdığı bildirildi. Vatandaşlardan gelen ihbarlar da değerlendiriliyor.
Polis, şüphelinin kimliğini tespit edip yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.
Banka Soygunu Şüpheli 112 Bin Lirayla Kayıplara Karıştı1

Muhabir: Sefa Başer