Sel felaketinde ölen Sabiha Dinçer son yolculuğuna uğurlandı
Sel felaketinde ölen Sabiha Dinçer son yolculuğuna uğurlandı
İçeriği Görüntüle
Antalya’nın Kepez ilçesinde bulunan Otokoç otomobil galerisine düzenlenen silahlı saldırı bölgede büyük paniğe neden oldu. Yüzü kapalı bir şüpheli tarafından gerçekleştirilen saldırıda iş yerinde maddi hasar meydana gelirken, polis kaçan saldırganı yakalamak için geniş çaplı bir operasyon başlattı.
Olay, bugün saat 15.30 sıralarında Kepez ilçesi Altınova Mahallesi Serik Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kimliği henüz belirlenemeyen şapkalı ve yüzü kapalı bir kişi, cadde üzerindeki Otokoç galerisine yönelik silahlı saldırı düzenledi. Üst geçidin altından hedef gözeterek ateş açan şüpheli, saldırının ardından hızla olay yerinden uzaklaştı.
3 MERMİ ÇEKİRDEĞİ BULUNDU
Silah seslerinin duyulmasıyla birlikte galeri çalışanları durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İş yerine isabet eden kurşunlar binada maddi hasara yol açarken, olay sırasında şans eseri herhangi bir yaralanma yaşanmadı. Polis ekipleri bölgede güvenlik önlemleri alarak alanı giriş-çıkışlara kapattı. Olay Yeri İnceleme ekiplerinin yaptığı çalışmalarda, saldırının gerçekleştirildiği bölgede 3 adet mermi çekirdeği ele geçirildi.
Antalya’da Otokoç Galerisine Silahlı Saldırı Şüpheli Her Yerde Aranıyor (1)
KAÇAN SALDIRGAN HER YERDE ARANIYOR
Saldırının ardından görgü tanıklarının ifadelerine başvuran ve bölgedeki güvenlik kameralarını mercek altına alan Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphelinin eşkal bilgilerini tüm birimlere bildirdi. Kaçan saldırganın yakalanması için başlatılan çalışmalar kararlılıkla sürdürülürken, bölgedeki oto galericiler ve çevre sakinleri yaşanan olaydan dolayı tedirginlik yaşadı. Emniyet güçleri, saldırının motivasyonunu ve şüphelinin bağlantılarını ortaya çıkarmak için çok yönlü bir soruşturma yürütüyor.

Kaynak: DHA