Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi'nden gelen acı haber, öğrenciler ve akademisyenler arasında büyük üzüntü oluşturdu. ALTSO Turizm Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı 2. sınıf öğrencisi Zehra Eyiol'un, Denizli'nin Sarayköy ilçesi yakınlarında meydana gelen otobüs kazasında hayatını kaybettiği açıklandı. Genç yaşta yaşamını yitiren öğrencinin vefat haberi, üniversite yönetimi tarafından duyurulurken, arkadaşları ve eğitim camiası derin bir yasa büründü. Kazanın ardından başlatılan soruşturma devam ederken, Zehra Eyiol'un kim olduğu ve kazanın nasıl meydana geldiği de merak edilen konular arasında yer aldı.

ZEHRA EYİOL KİMDİR?

Zehra Eyiol, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) bünyesinde eğitim gören bir öğrenciydi. ALTSO Turizm Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı 2. sınıf öğrencisi olan Eyiol, eğitim hayatını başarıyla sürdürüyordu.

Üniversite yaşamına devam ettiği dönemde hayatını kaybeden genç öğrencinin vefatı, arkadaşları ve akademisyenleri arasında büyük üzüntü yarattı. Eğitim hayatının henüz başlarında olan Zehra Eyiol'un kaybı, üniversite camiasında derin bir boşluk oluşturdu. Acı haberin duyulmasının ardından öğrenciler ve mezunlar sosyal medya üzerinden taziye mesajları paylaşarak ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti.

ZEHRA EYİOL NEDEN ÖLDÜ?

Zehra Eyiol, Denizli'nin Sarayköy ilçesi yakınlarında meydana gelen otobüs kazasında hayatını kaybetti. Üniversite yönetimi tarafından yapılan açıklamada genç öğrencinin yaşamını yitirdiği doğrulanırken, kazaya ilişkin detaylı incelemelerin sürdüğü bildirildi.

Otobüs kazasında yalnızca Zehra Eyiol değil, başka vatandaşların da yaşamını yitirdiği açıklandı. Kazanın meydana geliş nedeni ise henüz resmi olarak netleşmedi. Yetkililer tarafından yürütülen teknik inceleme ve soruşturmanın ardından kazanın kesin nedeninin ortaya çıkması bekleniyor. Bu nedenle olayla ilgili resmi açıklamalar dışında herhangi bir iddianın doğrulanmadığı belirtiliyor.

REKTÖR KENAN AHMET TÜRKDOĞAN ACI HABERİ DUYURDU

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Zehra Eyiol'un vefat haberini kamuoyuyla paylaştı. Türkdoğan açıklamasında, öğrencilerinin ölüm haberini derin bir üzüntüyle öğrendiklerini belirterek, Zehra Eyiol'a ve aynı kazada hayatını kaybeden diğer vatandaşlara Allah'tan rahmet diledi. Ayrıca ailesine, yakınlarına, arkadaşlarına ve üniversite camiasına başsağlığı mesajı iletti. Rektörün paylaşımı kısa sürede çok sayıda kişi tarafından paylaşılırken, üniversite mensupları da taziye mesajlarıyla acılarını dile getirdi.

ALKÜ CAMİASI YAS TUTUYOR

Zehra Eyiol'un vefatı, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi'nde büyük üzüntü yarattı. Öğrenciler, akademisyenler ve idari personel genç öğrencinin kaybı nedeniyle taziye mesajları yayımladı. Özellikle birlikte eğitim gördüğü arkadaşları tarafından yapılan paylaşımlarda, Zehra Eyiol'un sevilen bir öğrenci olduğu vurgulandı. Sosyal medya platformlarında yayımlanan mesajlarda ailesine sabır ve başsağlığı dilekleri iletildi. Genç yaşta gelen ölüm haberi, üniversite topluluğu tarafından uzun süre unutulmayacak kayıplardan biri olarak değerlendiriliyor.

7 Aylık Hamile Hemşire Esra Uğur Kimdir, Neden Öldü? Ölüm Nedeni Nedir?
7 Aylık Hamile Hemşire Esra Uğur Kimdir, Neden Öldü? Ölüm Nedeni Nedir?
İçeriği Görüntüle

OTOBÜS KAZASIYLA İLGİLİ SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Denizli'nin Sarayköy ilçesi yakınlarında meydana gelen ve can kayıplarına neden olan otobüs kazasıyla ilgili inceleme devam ediyor. Kazanın neden meydana geldiğinin belirlenmesi amacıyla ilgili kurumlar tarafından teknik çalışmalar yürütülüyor.

Yetkililer tarafından hazırlanacak raporların ardından kazanın oluş şekli ve sorumluluklara ilişkin detayların netlik kazanması bekleniyor. Kamuoyunun yakından takip ettiği olayla ilgili yeni bilgilerin ilerleyen günlerde paylaşılması öngörülüyor. Kazada hayatını kaybeden Zehra Eyiol ve diğer vatandaşlar için başsağlığı mesajları yayımlanmaya devam ediyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ