Sosyal medyada içerik üreten bir çiftçinin, 830 kilogram ağırlığındaki boğasını at gibi sürmeye çalıştığı anlar kısa sürede gündem oldu. Kameraya yansıyan görüntülerde, dev cüsseli hayvanın sırtına çıkan içerik üreticisinin tehlikeli denemesi beklenmedik şekilde sona erdi. Çiftlikte çekildiği belirtilen görüntüler, kısa sürede binlerce kullanıcı tarafından izlenirken, yapılan hareket sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Boğa, Üzerindeki Çiftçiyi Saniyeler İçinde Üzerinden Attı

Sosyal medya hesabı için içerik hazırlayan çiftçi, 830 kilogram ağırlığındaki boğanın sırtına çıkarak onu bir at gibi yönlendirmeye çalıştı. Ancak durumdan rahatsız olduğu görülen boğa, birkaç saniye içinde ani bir hamle yaptı. Güçlü hayvanın sırtından savrulan çiftçi sert şekilde yere düşerken, yaşanan anlar kameraya anbean yansıdı. Olayda ciddi bir yaralanma yaşanıp yaşanmadığına ilişkin ise herhangi bir bilgi paylaşılmadı.

Görüntüler Kısa Sürede Viral Oldu

Paylaşımın sosyal medyada yayılmasının ardından görüntüler milyonlarca kullanıcıya ulaştı. Çok sayıda kişi, boğanın gücü karşısında yapılan denemenin büyük risk taşıdığına dikkat çekti. Kullanıcılar, paylaşımın altına "Ucuz kurtulmuş", "Boğayla şaka olmaz", "Büyük bir kazaya dönüşebilirdi" ve "Bu kadar güçlü bir hayvanla böyle bir deneme yapmak tehlikeli" şeklinde yorumlar yaptı.

Otomobil ile traktör çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı
Otomobil ile traktör çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı
İçeriği Görüntüle

Uzmanlar Hayvanlarla Riskli Hareketlere Karşı Uyarıyor

Büyükbaş hayvanların sahip oldukları ağırlık ve fiziksel güç nedeniyle öngörülemeyen davranışlar sergileyebildiğine dikkat çeken uzmanlar, bu tür hayvanlarla gösteri veya eğlence amacıyla riskli hareketlerden kaçınılması gerektiğini belirtiyor. Sosyal medyada ilgi çekmek amacıyla yapılan benzer içeriklerin hem içerik üreticileri hem de hayvanlar açısından tehlikeli sonuçlar doğurabileceği ifade edilirken, 830 kilogramlık boğanın çiftçisini sırtından attığı görüntüler sosyal medyada en çok konuşulan videolar arasında yer aldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ