Adana’da 12 Gündür Kayıp Olan 16 Yaşındaki Eda İçin Annesinden Gözyaşlı Çağrı

Kayıp genç kızdan sadece kısa mesajlar geliyor Adana’nın Yüreğir ilçesinde 12 gün önce evden çıkan ve bir daha haber alınamayan 16 yaşındaki Eda Kacur için ailesi günlerdir umutla bekliyor. Kızlarının hayatından endişe ettiklerini söyleyen anne Fındık Kacur, gözyaşları içinde “Ne olur evine dön” diyerek seslendi.

12 Gündür Haber Alınamayan Eda'nın Annesi Gözyaşlarına Boğuldu (2)1 saatlik izin istedi, bir daha geri dönmedi

Olay, 9 Temmuz günü Levent Mahallesi’nde meydana geldi. Ailenin verdiği bilgiye göre, 16 yaşındaki Eda, “1 saatliğine dışarı çıkacağım” diyerek evden ayrıldı. Ancak o günden sonra geri dönmedi. Aile akşam saatlerine kadar bekledikten sonra karakola giderek kayıp başvurusunda bulundu.

12 Gündür Haber Alınamayan Eda'nın Annesi Gözyaşlarına Boğuldu (4)“Sadece mesaj atıyor, ama neden gitmiş söylemiyor”

Anne Kacur, kızının zaman zaman kısa süreliğine evden uzaklaştığını, ancak bu kadar uzun süreli bir kaybolma durumunun ilk kez yaşandığını ifade etti. Eda’nın yalnızca kısa mesajlar gönderdiğini, bu mesajlarda da hep “Geleceğim” dediğini belirten anne, “Mesajlarla oyalıyor. Ne zaman döneceğini söylemiyor, sebebini de açıklamıyor. Nereye gittiğini tam olarak bilmiyoruz, Muş ve Elazığ’da olduğunu söyledi ama emin değiliz” dedi.

12 Gündür Haber Alınamayan Eda'nın Annesi Gözyaşlarına Boğuldu (3)“Kızımı yanında tutanlardan şikayetçiyim”

Yürek burkan açıklamalarda bulunan anne, kızlarının yanında olan ya da onu evden uzaklaştıran kişilerden şikayetçi olduklarını vurguladı. “Biz çok kötü durumdayız. Günlerdir ne uyuyabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum. Ayakta durmakta zorlanıyorum. Lütfen evine dön. Biz her zaman senin yanındayız” diyerek çağrıda bulundu.

12 Gündür Haber Alınamayan Eda'nın Annesi Gözyaşlarına Boğuldu (6)Emniyet birimleri arama çalışmalarını sürdürüyor

Kacur ailesinin kayıp başvurusunun ardından Adana Emniyet Müdürlüğü ekipleri genç kızın bulunması için kapsamlı bir arama çalışması başlattı. Eda’nın izine ulaşmak için dijital veri incelemeleri ve saha çalışmaları devam ediyor. Yetkililer, halktan da herhangi bir bilgi veya ihbar olması halinde emniyete bildirmelerini istedi.

Antalya’da 12 yaşındaki öğrenciye akran zorbalığı iddiası
Antalya’da 12 yaşındaki öğrenciye akran zorbalığı iddiası
İçeriği Görüntüle

12 Gündür Haber Alınamayan Eda'nın Annesi Gözyaşlarına Boğuldu (5)

Kaynak: İHA