Tokat'ın Pazar ilçesinde alacak verecek meselesi nedeniyle çıktığı öne sürülen silahlı ve bıçaklı kavga can aldı. Akrabalar arasında yaşanan olayda 76 yaşındaki Mehmet Çokyaman yaşamını yitirirken, biri ağır olmak üzere 3 kişi yaralandı.

Husumetli Akrabalar Şelale Yakınında Karşılaştı

Olay, öğle saatlerinde Pazar ilçesinde bulunan Ocaklı Şelalesi yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre Mehmet Çokyaman ve oğlu L.Ç., bölgede bulundukları sırada aralarında alacak verecek meselesi nedeniyle husumet bulunduğu öne sürülen akrabaları Y.Ç. ve yanında bulunan M.A.Ş. ile karşılaştı. Taraflar arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede büyüyerek silah ve bıçakların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Yaşanan arbede sırasında dört kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Mehmet Çokyaman Olay Yerinde Hayatını Kaybetti

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde tabancayla vurulan 76 yaşındaki Mehmet Çokyaman'ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Kavgada yaralanan L.Ç., Y.Ç. ve M.A.Ş. ise ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Tokat Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Göksun'da ulaşım hamlesi; asfalt öncesi hazırlıklar başladı
Göksun'da ulaşım hamlesi; asfalt öncesi hazırlıklar başladı
İçeriği Görüntüle

Yaralılardan Birinin Durumu Ağır

Hastanede tedavileri süren yaralılardan Y.Ç.'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Diğer yaralıların tedavilerinin devam ettiği bildirildi.

Jandarma Olayın Tüm Yönlerini Araştırıyor

Kanlı kavganın ardından bölgede geniş güvenlik önlemleri alınırken, jandarma ekipleri olayın çıkış nedeni ve tarafların iddialarına ilişkin kapsamlı inceleme başlattı. Olayla ilgili tanıkların ifadelerine başvurulurken, silah ve diğer deliller üzerinde de çalışma yürütüldüğü öğrenildi. Yetkililer, soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğünü ve olayın tüm ayrıntılarının yapılacak incelemeler sonucunda netlik kazanacağını belirtti.

Kaynak: DHA