“Namus elden gitti” ve “eskortluk” sözleri sosyal medyayı karıştırdı
“Namus elden gitti” ve “eskortluk” sözleri sosyal medyayı karıştırdı
İçeriği Görüntüle

Yeşilçam’ın unutulmaz isimlerinden Gülşen Bubikoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı yeni paylaşımıyla yeniden gündeme geldi. Uzun süredir gözlerden uzak bir yaşam süren usta oyuncu, takipçileriyle paylaştığı kareyle büyük ilgi topladı.

Yıllara Meydan Okuyor! Gülşen Bubikoğlu’nun Son Hali Gündem Oldu (1)

“Güneşli bir gün daima iyi gelir” notu dikkat çekti

Bubikoğlu, güneşli bir havada çekilen fotoğraflarını paylaşarak gönderisine “Güneşli bir gün daima iyi gelir” notunu düştü. Doğal hali ve zarafetiyle dikkat çeken paylaşım kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Yeşilçam’dan günümüze uzanan bir kariyer

1973 yılında “Yaban” filmiyle sinema dünyasına adım atan Gülşen Bubikoğlu, “Ah Nerede”, “Gırgıriye” ve “Vahşi Gelin” gibi yapımlarla Türk sinemasının en sevilen kadın oyuncuları arasında yer aldı.

Kariyeri boyunca Yeşilçam’ın önemli isimleriyle başrol paylaşan Bubikoğlu, dönemin en popüler yıldızlarından biri olarak hafızalara kazındı.

Gözlerden uzak bir yaşam sürüyor

2004 yılından sonra sinemaya ara veren usta oyuncu, son yıllarda daha sakin ve gözlerden uzak bir hayat tercih ediyor. Buna rağmen sosyal medya paylaşımlarıyla hayranlarıyla bağını sürdürmeye devam ediyor.

2024 yılında eşi Türker İnanoğlu’nu kaybeden Bubikoğlu’nun paylaşımları, hayranları tarafından ilgiyle takip ediliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ