Antalya’da Komik Olay: Şapkanın Cazibesi Marketçiyi Yere Düşürdü

Antalya'nın Serik ilçesinde, bir market işletmecisinin, yaşlı bir adamla şakalaşmak için yaptığı hamle komik bir kazayla sonuçlandı. Yunus Sarı, dükkanının önünde yürüyen yaşlı adama, "Şapkan çok güzelmiş" demek için yaklaşmak istediği sırada dengesini kaybetti. Bir anda yere düşen Sarı'nın yardımına ise yaşlı adam koştu. O anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.

Suriyeli İşçiye 1 Milyonluk Veda
Suriyeli İşçiye 1 Milyonluk Veda
İçeriği Görüntüle

Yarım Metre Yükseklikten Düşen Marketçi İlk Yardımı Yaşlı Adamdan Aldı

Olay, Serik ilçesi Kökez Mahallesi'nde yaşandı. Marketçiye ilk yardım, talihsiz düşüşün hemen ardından yaşlı adam tarafından yapıldı. Yunus Sarı, düşüşünü anlatırken, "Şapkan çok güzelmiş diyecektim, ama tam o anda ayağım kaydı ve düştüm. Gülüştük biraz. Ne olduğunu anlamadım" dedi.

Sarı, "Çocuklarıma, 'gözünüz kör mü, görmüyor musunuz?' diyordum. Ama demek ki bazen insanın görmediği oluyormuş" diyerek gülerek olayı yorumladı.

Kaynak: iha