Ardahan’da vali yardımcısına yönelik gerçekleştiği öne sürülen bıçaklı saldırı iddiası kentte gündem oldu. Olayda ağır yaralanan vali yardımcısının hastaneye kaldırıldığı, saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen kişi ile bir kişinin daha gözaltına alındığı öğrenildi.

İddialara göre Ardahan Vali Yardımcısı B.K., bir kadının evinde bulunduğu sırada kadının eşi ile karşı karşıya geldi. Yerel basında yer alan bilgilere göre, eşin yaşanan durum üzerine mutfaktan aldığı bıçakla vali yardımcısına saldırdığı ileri sürüldü.

Bıçak darbeleriyle ağır yaralanan B.K.’nin olay yerinde yere yığıldığı ve çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekiplerinin sevk edildiği belirtildi.

Apartmandan gelen bağrışma ve kavga seslerini duyan komşuların durumu polis ekiplerine bildirdiği öğrenildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı.

Olayın ardından polis ekipleri, saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen eş ile olayla bağlantılı olduğu değerlendirilen bir kişiyi gözaltına aldı.

Döviz bürosuna silahlı saldırı kamerada: Maskeli şüpheli yakalandı
Döviz bürosuna silahlı saldırı kamerada: Maskeli şüpheli yakalandı
İçeriği Görüntüle

Yetkililerden olayla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken, polis ekiplerinin olayla ilgili incelemesinin sürdüğü bildirildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ