Kahramanmaraş’ta “Ölü Ozanlar Derneği” Oyunu Dakikalarca Alkışlandı
Kahramanmaraş’ta “Ölü Ozanlar Derneği” Oyunu Dakikalarca Alkışlandı
İçeriği Görüntüle
Kızılkaya Tarım Şanlıurfaspor, kulübe maddi destek sağlamak amacıyla satışa sunduğu özel “63 URF 63” plakayı 19 milyon 763 bin TL’ye sattı. Plakayı satın alan kişiye, 2025-2026 sezonu boyunca VIP koltuk ayrıcalığı ve Şanlıurfaspor özel seti takdim edilecek.
Kahramanmaraş İstiklalspor İçin Rekor Beklentisi
Şimdi gözler Kahramanmaraş’a çevrildi. İstiklalspor’un özel plakası “46 EDE 46” için iş insanları ve sporseverler arasında büyük merak oluştu. Kahramanmaraşlı iş insanları, Urfa’nın belirlediği yüksek fiyatı aşmak ve kulübe önemli bir destek sağlamak için şimdiden hazırlık yapıyor.
İş İnsanlarına Çağrı
Kulüp yetkilileri, plakayı alacak kişinin sadece finansal destek sağlamayacağını, aynı zamanda İstiklalspor’a olan aidiyet ve şehrin futboldaki gücünü temsil edeceğini vurguluyor. İş insanları arasında şimdiden heyecan ve rekabet başlamış durumda.
Urfa’yı Geçmek Mümkün Mü?
19 milyon 763 bin TL’ye satılan Şanlıurfa plakası, Kahramanmaraş iş dünyasını harekete geçirdi. “46 EDE 46” plakası, Urfa’nın satış fiyatını geçip geçemeyeceği merak konusu. Kulüp yetkilileri, açık artırmanın önümüzdeki haftalarda başlayacağını ve şehrin futbol kültürüne destek vermek isteyen iş insanlarını yarışa davet ettiğini duyurdu.

Muhabir: SEFA BAŞER