Toplu Taşıma Araçlarında Kapsamlı Denetim
Antalya İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü tarafından planlanan özel denetim, toplu taşıma araçlarında gerçekleştirildi. Trafik Jandarması Timleri, araçlarda çeşitli kontroller yaparak kurallara uymayan sürücüler ve yolculara cezai işlem uyguladı.
Emniyet Kemeri, Cep Telefonu ve Diğer İhlaller
Denetimler sırasında, emniyet kemeri takmayan 15 yolcu ve sürücü, seyir halindeyken cep telefonu kullanan 13 sürücü, kırmızı ışık ihlali yapan 7 sürücü, taşıma sınırının üzerinde yolcu taşıyan 5 sürücü gibi çeşitli ihlaller ortaya çıktı. Ayrıca, taksimetre kullanmayan 5 sürücü, ehliyetsiz araç kullanan 2 kişi ve korsan taşımacılık yapan 2 kişi de denetimlerde tespit edildi.
Toplamda 45 kişiye, trafik idari para cezası uygulandı. Jandarma ekipleri, bu tür denetimlerin devam edeceğini ve vatandaşların güvenliğini sağlamak için gerekli önlemleri alacaklarını açıkladı.