Erzurum’da arızalanan TIR’ını yol kenarında tamir etmeye çalışan Gürcistan uyruklu şoför Vakhtang Mskhaladze (60), aniden rahatsızlanarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Olay, Erzurum’un Yakutiye ilçesine bağlı Nenehatun rampaları mevkisinde saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Gürcistan uyruklu sürücü Vakhtang Mskhaladze, Pasinler ilçesindeki bir fabrikadan bims yüklediği UU-522-QU plakalı TIR ile ülkesine gitmek üzere yola çıktı.

Yola çıktıktan yaklaşık 20 dakika sonra aracında meydana gelen arıza nedeniyle TIR’ı durduran Mskhaladze, kupayı açarak patlayan hortumu değiştirmek için tamire başladı.

Tamir sırasında aniden fenalaşan sürücü yere yığıldı. Aynı firmada çalışan ve arkadan gelen başka bir TIR şoförü, Mskhaladze’yi yerde hareketsiz halde görünce durumu hemen yetkililere bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Mskhaladze’nin hayatını kaybettiği belirlendi.

Erzurum’da TIR şoförü tamir sırasında hayatını kaybetti
Erzurum’da TIR şoförü tamir sırasında hayatını kaybetti
İçeriği Görüntüle

Evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Mskhaladze’nin kalp krizi geçirmiş olabileceği değerlendiriliyor. Şoförün cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Yetkililer, ölüm nedeninin yapılacak otopsinin ardından netlik kazanacağını bildirdi.

Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlatırken, olayın tüm yönleriyle araştırıldığı öğrenildi.

Kaynak: DHA