Zonguldak’ın Gökçebey ilçesinde tarım aracı “patpat”ın tekerleğinin kopması sonucu dereye devrildiği kazada 1 kişi hayatını kaybetti, eşi ise ağır yaralandı.
Dereye Devrilen Patpat Kazaya Sebep Oldu
Kaza, öğle saatlerinde Gökçebey ilçesi Hacımusa Köyü Torun Deresi mevkisinde meydana geldi. Bahri Karakaya’nın kullandığı patpat, derenin üzerindeki köprüden geçerken tekerleğinin kopmasıyla kontrolden çıkarak dereye yuvarlandı.
63 Yaşındaki Nevin Karakaya Hayatını Kaybetti
Olay yerine sevk edilen ambulans ve jandarma ekiplerinin yaptığı incelemede, araçta bulunan Nevin Karakaya’nın yaşamını yitirdiği belirlendi. Yaralanan eşi Bahri Karakaya ise ilk müdahalenin ardından Çaycuma Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Daha sonra durumu ağır olan Karakaya, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi.
Jandarma Soruşturma Başlattı
Nevin Karakaya’nın cenazesi, yapılan incelemenin ardından Çaycuma Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Kazayla ilgili olarak jandarma ekipleri soruşturma başlattı.


