Pazarcık ta Beden Eğitimi Öğretmeni nasıl olmalı sorunun cevabı, bir çok sporcu yetiştiren, Pazarcık ı Türkiye dördüncüsü yapan, yıllarca Pazarcık’ta köyden gelen yatılı okuyan çocuklara sporu sevdiren ve içlerinden bir çok sporcunun yetişmesini sağlayan, bir çok etkinlik, turnuva, organizasyonda görev alıp sorumluluktan hiç kaçmayan, Pazarcık ı her yıl Kahramanmaraş birincisi yapıp  Türkiye finallerine taşıyan, örnek bir öğretmen, mütevazi kişiliği ile herkes tarafından sevilen, öğretmenliği yanında örmek bir sporcu Yatılı Bölge Ortaokulu Beden Eğitimi öğretmeni Gökhan Aydın İskenderun Milli Eğitim Müdürlüğü kadrosuna tayinin çıkması ile birlikte Pazarcık Yibo spor’da yıkıldı.

KIRSALDAN ALIP TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞUNA KADAR TAŞIDI

Pazarcık'ı ve Kahramanmaraş'ı Malatya, Adıyaman ve Adana gibi birçok ilde düzenlenen Bölge şampiyonalarında temsilen ederek yapılan bölge birinciliği müsabakalarına katılan Pazarcık Yatlı Bölge Ortaokulu takımlar, tüm rakiplerini yenerek başarılara imza attı. Son olarak Pazarcık Yibo Türkiye yıldızlar finalinde 4. Oldu. Kütahya'da düzenlenen Türkiye yıldızlar finalinde Kahramanmaraş, Pazarcık Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Türkiye 4’sü oldu. Türkiye yıldızlar finalinde Kahramanmaraş Pazarcık Yatılı İlköğretim Bölge Okulu, İstanbul Altuni zade Hafize Özal Okuluna 27-25, 25-23, 25-9 kaybetti. Türkiye okullar arası Yıldız Erkekler Türkiye Finali'nde Pazarcık Yatılı İlköğretim Bölge Okulu yarı finalde İzmir, Mavi şehir Okyanus Kolejine 25-8, 20-25, 25-20, 25,17’lik setlerle 3-1 yenildi. Türkiye yıldızlar finalinde 3. olabilmek için İstanbul Altuni zade Hafize Özal Orta Okulu ile mücadele eden Pazarcık Yatılı İlköğretim Bölge Okulu İstanbul Altuni zade Hafize Özal Orta Okuluna 27-25, 25-23, 25-9 kaybederek Türkiye 4’sü oldular. Birçok başarıya imza atan Yatılı Bölge Ortaokulu Beden Eğitimi öğretmeni Gökhan Aydın’ın tayini sporcular başta olmak üzere ilçe haklının da şevkini kırdı. İşte veda mesajlarına yönelik özel mesajlar;

“PAZARCIK’IN SANA İHTİYACI VAR, GENÇ FİDANLAR SNİ ÖZLEYECEK”

Verilen Mesajlarda; “Keşke gitmeseydi ancak zamana dur diyemedik. Kendisine Pazarcık eğitim öğretim camiasına spor kültürüne, sosyal yaşam ve kentin tanıtımına yaptığı emek gayret ve çalışmaları için teşekkür ediyoruz. Yeni yerinde de başarılı olacağına ve birçok sporcu yetiştirip Türk sporuna katkı sunacağına inancım tamdır. Güzel İnsan Yolun açık olsun. Allah birlikte iyi çalışabileceğin nüansları tutan yöneticilerle çalışmayı nasip etsin. Seni hep iyi insanlarla karşılaştırsın. Ailenle ve çocuklarınla birlikte sağlıklı mutlu huzurlu nice yıllar dileriz. Biz Pazarcık olarak çok şey kaybettik, İskenderun kazandı. Unutma ki İnsanlar geçmişteki çoğu şeyleri unuturlar ama gönüllerde taht kurmuş öğretmenleri asla unutamazlar. Pazarcıklı da seni unutmayacak vefa’nın bir semt isminden ibaret olmadığını sana hissettireceklerdir. Yaşattığın dostluk ve arkadaşlık için teşekkürler kardeşim. Sen yetiştirdiğin öğrencilerin ve biz dostların hatıra defterlerinde temiz bir sayfa olarak hep kalacaksın. Zamanın kırıldığı bir anda görüşmek üzere yolun açık olsun öğretmenim…(zümrem)” ifadeleri kullanıldı. (HABER: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi