2. Lig Beyaz Grupta 23. haftanın maçında Kahramanmaraşspor ezeli rakibi Şanlıurfaspor'u 12 Şubat Stadında 14 Şubat Pazar günü saat 13:00'de konuk ettiği maçta 1-3 mağlup oldu. Ligin ikinci yarısına Erzincan galibiyetiyle başlayan temsilcimiz Kahramanmaraşspor geçtiğimiz hafta maçında da Hekimoğlu Trabzon karşısında da 1-1’lik beraberlikle ayrılarak çıkışını sürdürdü. Kırmızı-Beyazlılar ligin 23. haftasında 12 Şubat Stadında Şanlıurfaspor’u konuk etti. Maça oldukça iyi başlayan Kahramanmaraşspor, 44. dakika bulduğu golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. İlk yarıda oynadığı oyunu ikinci yarıya yansıtamayan Kahramanmaraşspor, bu yarıda 3 gol birden görerek rakibine 3-1 mağlup olmaktan kurtulamadı.

TOPLARI DİREKTEN DÖNDÜ

Her iki takımında puan için çıkmış olduğu maçta her iki takımın karşılık atak gerçekleştirdi. Baskılı ataklar sonucunda konuk ekip Şanlıurfaspor’da maçın 23. Dakikasında Gökdeniz'in rövanşta vuruşu direkten dışarı çıktı. Şanlıurfa ekibi ilk etkili atağından yararlanamadı.

GOL DOĞANAY’DAN

Baskılı ataklarla açık arayan Kahramanmaraşspor’da gol 44. Dakikada geldi. Bu önemli dakikada Kahramanmaraşspor Doğanay Kılıç'ın golüyle 1-0 öne geçti. Bu golle Kahramanmaraşspor rehavete kapıldı ve soyunma odasına 1-0 üstünlükle gitti.

10 DAKİKADA ALLAK BULLAK OLDUK!

Kahramanmaraşspor Doğanay ile gol bulup ilk yarıyı 1-0 önde kapattığı maçta konuk ekip Şanlıurfaspor baskılı ataklarını sürdürdü ve 70. Dakikada istediği golü buldu ve 79. Dakikaya kadar 3 gol kayıt ederek Kahramanmaraş’ta canlandı. Müsabakanın 70. dakikasında defansta yapılan büyük hatada konuk ekip skoru 1-1 yaptı. Şanlıurfaspor'da golü Fevzi Özkan attı. 74.dakikada Emin Altunay'ın yaptığı hatayı affetmeyen Şanlıurfaspor'u 2-1 öne geçiren golü attı. 79.dakikada Defansın arkasına sarkan Can Erdem skoru 3-1 yapan golü attı. Karşılaşma konuk ekip sahadan 3-1 mağlup etti.

MÜSABAKADAN ÖNEMLİ DAKİKALAR;

Dk. 8 Ev sahibi takım Kahramanmaraş Şanlıurfaspor kalesinde tehlikeli olmaya başladı. İsmet'in sert şutu top az farkla dışarı gitti.

Dk13 Kahramanmaraşspor önemli bir pozisyonda rakip kaleye yüklendi ceza alanında Hakan Demirci pozisyonu gole çevirdi, daha önce Salim’in ofsayt pozisyonunda olmasından dolayı pozisyon ofsayt gerekçesi ile sayılmadı.

Dk29 Şanlıurfaspor Sağ kanattan kontra atakla Fevzi topu yerden içeriye gönderdi. Yerden paralel giden topa Kahramanmaraş defansı seyredince sol kanatta Can topla buluştu, Can topu defansa çarptırarak kornere çıkmasına izin verdi. Kullanılan korner atışında Kahramanmaraş defansı topu uzaklaştırdı.

37. Dakikada ev sahibi Kahramanmaraş ise net bir golü kaçırdı. İbrahim Koca boş kaleye golü atamadı.

Dk45Maçın son dakikasında 55 numaralı Formalı Doğanay Kılıç golünü kaydetti. Maçın ilk yarısı bu sonuçla tamamlandı.

Dk46 İkinci yarıda her iki takım ataklı başladı.

Dk. 52 Şanlıurfaspor ikinci yarıya istekli başladı. Beraberlik gollü için rakip kaleye yüklenmeye başladı, ama gol yollarında etkisiz kaldı.

59. dk. Şanlıurfaspor serbest atışı değerlendiremedi.

70. Dakikada Fevzi Özkan Şanlıurfaspor adına golü attı.

75.dakikasında Turgut Doğan Şahin Can Erdem'e verdiği gol pasını Can Erdem iyi değerlendirdi. Şanlıurfaspor 2-1 öne geçti. Bu golden 3.dakika sonra Can Erdem kaleci ile karşı karşıya geldi ve kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü attı.

90dk Müsabakada başka gol olmadı ve maç 1-3 Şanlıurfaspor’un üstünlüğü ile noktalandı.

Editör: Haber Merkezi