Osmaniye’deki Grup müsabakalarına İlimiz Kahramanmaraş’ı temsi eden Özel İsmet Karaokur Simya Koleji Üç’de Üç yaparak gruplardan Namağlup olarak 17-20 Mart 2020 Kayseri’de düzenlenecek olan Türkiye yarı finallerine katılmayı hak kazandı. Simya Koleji Osmaniye’de ilk müsabakasında Malatya temsilcisi Final Koleji’ni 65-49 mağlup ederek ikinci günün ikinci müsabakasında. Ev sahibi Osmaniye temsilcisi TOBB Osmaniye Fen Lisesini 73-59 mağlup etti.

Coach Ferhat Güleroğlu tecrübesini  güçlü rakibi Niğde temsilcisi Özel Niğde Akedemi Fen Lisesi karşısında konuşturdu ve skor 66-44 skor ile Na mağlup olarak grup’tan Türkiye yarı finallerine Grup Şampiyonu olarak katılıyor. 17-20 Mart 2020 Kayseri ve sırada Türkiye yarı finalleri Temsilcimiz Özel İsmet Karaokur Simya Koleji’ne Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi olarak Türkiye yarı finallerinde başarılar diliyoruz.

“EMEK VERDİK KARŞILIĞINI ALDIK”

Ö. İsmet Karaokur Simya Koleji Müdürü Muhammed Kasap "Turnuva çok güzel geçti. Bizim için güzel bir turnuva oldu, Türkiye yarı finallere katılacak bütün takımlara da başarılar diliyorum. Bizim için de inşallah devamı iyi geçer. Emek verdik, karşılığını aldık. Bunun için gerçekten çok mutluyuz. İnşallah  (yarı finalde) İlimiz Kahramanmaraş’ı en iyi şekilde elimizden gelenin daha fazlasını yapacağız temsil edeceğiz " dedi.

“ŞİMDİ HEDEF TÜRKİYE YARI FİNALİ”

Turnuvayı değerlendiren Basketbol Coach Ferhat Güleroğlu , “Çok güzeldi, yorucuydu, emeklerimizin karşılığını aldık. Şimdi hedef Türkiye  yarı finali yarı finalden çıkıp Türkiye şampiyonasına katılmak İlimizi en iyi şekilde temsil etmek bizleri sezon başından bu yana her zaman Basketbol branşına destek veren Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi Müdürü İlker Yiyen ,Fahri Muhabiri Mustafa Kutluksaman’a Sporcularımızın ailelerine sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu. (HABER: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi