Kadınlar Bölgesel Lig maçlarında Kahramanmaraş’ı temsil eden Kahramanmaraş Genç Nesil Spor Kulübü adını şampiyonluğa yazdırırken elde edilen kupayı Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz’a teslim ettiler.

Yıllar Önce Beton Zeminde Hentbola başlayan ve yeni dönemde Genç Nesil Bilişim Spor Kulübü çatısı altında bir araya gelen Kahramanmaraş’ın Altın Kızları Bölgesel Terfi Liginden 2. Lige adına sahaya çıktı ve gruplarında 2. Olarak adını 2. Lige yazdırdı. BESYO mezunu genç 7 kişi Kahramanmaraş Genç Nesil Bilişim Spor Kulübünü kurarak 7’den 70’e spor yaptırmayı amaçlarken Sportif anlamda da ilk şampiyonluğuna Hentbol takımı ile ulaştı. Yenilikçi ve Genç Nesil’e hitap etmeye çalışan ve amacı 7’den 70’e spor yaptırmak ve başarıya odaklı olan BESYO mezunu genç 7 kişinin kurmuş olduğu Genç Nesil Bilişim Spor Kulübü Hentbol takımı Kahramanmaraş’ın Altın Kızlar topluluğunu bir araya getirerek şampiyonluğa ulaştı. Başkanlığını Osman Doğru, As Başkanlığı’nı M. Mahfuz Erkan, Genel Sekreterliğini Berkay Bozoğlu, Muhasip (Sayman) Gülnur Akgöz, Spordan Sorumlu yönetici Zeynep Kerküt, Mehmet Oğulluk, Medyadan sorumlu Emine Kazıcı ve Nurgül Akyol, Gençlik faaliyetleri sorumlusu M. Mafuz Erkan Betül Kitiş’in yaptığı Onur kurulu Başkanlığını İlhan Bozoğlu’nun üstlendiği Genç Nesil Bilişim Spor Kulübü Derneği Hazırlıklarını Merkez1 Kapalı Spor Salonunda tamamlayarak Gaziantep’te yapılan turnuva sonrasına Kahramanmaraş’a 2. Lig takımı olarak geldi. Kahramanmaraş’a adım atar atmaz Şampiyonluk kupasını İl Müdürü Cemil Boz’a teslim ettiler.

“BU KUPA AZMİN ZAFERİ”

Şampiyonluktan ötürü Genç Nesil Bilişim Spor Kulübünü tebrik eden ve sporculara başarılar dileyen Kahramanmaraş Gençlik ve spor İl Müdürü Cemil Boz, “Sizleri tebrik ederim. Sizlerin azimli ve hırslı bir şekilde Gruplarda göstermiş olduğunuz başarılı grafik bugün sizleri 2. Lige taşıdı. Bizlerde Kahramanmaraş Gençlik ve spor İl Müdürlüğü olarak sizlerle gurur duyuyoruz. Bizler Sporun ve sporcunun her zaman yanındayız, sizler bunun bilincinde olun. Bizler bu şehre tesis anlamında hala yapılmasını istediğimiz bu da olsun dediğimiz tesisler var. Bu tesisler sizin, bu tesisler sizlerle coşacak. Sizler olmazsanız bu tesislerin anlamı yok. Bizler sizlerin hizmetkarıyız Bu Noktada Kulübünüzün bütün tekliflerine açığız ve bizi rahat bırakmayın projelerinizi her zaman bekleriz. Kahramanmaraş son yıllarda yapılan ciddi çalışmalar neticesinde bugün bambaşka bir noktaya geldi. Yaptığımız çalışmalar ışığında Bakanlığımızın ve Kahramanmaraş Milletvekillerimizin de ciddi destekleri sayesinde bugün şehrimiz spor tesisi zengini oldu. Sizlerde Hentbol kategorisinde başarıya ulaşıp şehrimize farklı bir değer kazandırdınız. Sizleri tebrik ederim. Biz Gençlik ve spor İl Müdürlüğü olarak her zaman yanınızdayız” dedi. (HABER: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi