2.lig Beyaz Grupta fisktür gereği ilk hafta maç yapmadan geçen Kahramanmaraşspor, 2020-2021 Sezonuna Erzincan'da başlayacak.

2.lig Beyaz Gruptaki temsilcimiz Kahramanmaraşspor, 2020-2021 sezonunda ilk maçına 2.haftada Müstakil Atletizm Pisti Sahasında 26 Eylül Cumartesi günü saat 15:00'de Anagold 24 Erzincanspor'a konuk olacak. Bu müsabaka için evinde harıl harıl çalışırken Cuma günü sabah saat 8’de Büyükşehir Belediyesinden kendisine tahsis edilen Otobüsle Erzincan’a hareket etti ve Erzincan’da kendisine ayrılan Otel’e yerleşerek maç saatini beklemeye başladı.

BÜYÜKŞEHİR’DEN ULAŞIM DESTEĞİ!

Cumartesi günü zorlu bir maça çıkacak olan Profesyonel temsilcimiz Kahramanmaraşspor hazırlıklarını tamamlar tamamlamaz Kara yolu ile Erzincan’a gitmenin planlarını yaparken Zorlu maç için Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi otobüs desteği ile takımın ulaşım sorununu ortadan kaldırdı.

ZORLU MAÇI BALCI YÖNETECEK

Zorlu maça çıkacak olan Kahramanmaraşspor'un 2.lig Beyaz Grubun 2.Haftasında Cumartesi günü oynayacağı Anagold 24 Erzincanspor, müsabakasını İzmir bölgesinden Levent Balcı yönetecek.

Erzincan'ın Müstakil Atletizm Pisti Stadyumu'nda saat 15:00'de başlayacak müsabakada Levent Balcı'nın yardımcılıklarını İzmir bölgesinden Barış Sun ve Güner Mumcu Taştan yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Denizli bölgesinden Feridun Daldaş olacak.

ASLAN HARIL HARIL ÇALIŞTI

Misli 2.lig Beyaz grupta mücadele edecek olan Temsilcimiz Kahramanmaraşspor'da Erzincan Mesaisi dün yapılan çift kale çalışmaları ile tamamlandı. Şehrimizi Profesyonel Ligde temsil eden Kahramanmaraşspor Teknik direktör Sinan Yücer yönetimde antrenmanlarını sabah 09:30 ve 18:30 olmak üzere Hanefi Mahçiçek Stadyumunda gerçekleştirdi. Çalışmalar hakkında açıklama yapan Teknik Patron Sinan Yücer, sezona iyi bir başlangıç yapmayı hedeflediklerini transfer konusunda aceleci davranmayacaklarının altını çizdi.

KOVİD-19 TESTİNDEN GEÇTİ!

Misli 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Temsilcimiz Kahramanmaraşspor yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet, futbolcular ve çalışanlara, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi yapıldı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, koronavirüs salgını nedeniyle çalışmalarına bir süre ara veren Kırmızı – Beyazlı ekip, bugün gruplar halinde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kahramanmaraşspor Kulüp Tesisleri'nde Sağlıkçılarla bir araya geldi. Tesislerde yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet, futbolcular ve kulüp çalışanları, koronavirüs testine tabi tutuldu. Kulüp doktoru tarafından koronavirüs tedbirleri hakkında bilgilendirme yapıldı. Şehrin Tek Profesyonel temsilcisi, test sonuçlarına göre antrenmanlara başlayacak.  

“YENİ BİR BAŞLANGIÇ, YENİ HEDEFLER, YENİ UMUTLAR”

Teknik Patron Sinan Yücer yaptığı açıklamada; “Biz Kulüp olarak Normal programdan acil şekilde başladık pandemi dolayısı ile. Şehrimizde hem bölgemizde tavsiye edilen gençlerle onlara fırsat vermek görmek adına ligin 1. Haftasının da BAY geçmesi ile birlikte hafta sonuna kadar çalışmalarımızı devam ettirdik. Şu anda sizde gördünüz takımımız çok genç bir kadro yaşımız var bunları bir görüp değerlendireceğiz. Tabi ki taraftarımız coşkusu heyecanı bizi çok önemli yerlere getiriyor. Çünkü geldiğimiz gün sıkıntı içinde olan Kahramanmaraşspor birlik ve beraberlikle taraftarımızın da coşkusuyla kaos ortamından takımımızı kurtardığımızı düşünüyorum. Şimdi de yeni bir başlangıç yeni hedefler yeni umutlar olacak. Grubumuza göre de çok iyi şehrimizi ve camiamızı temsil edecek bir takım yaratmaya çalışacağız” dedi.

“DIŞ TRANSFERLER İLGİLİ ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR”

Transferde birkaç bölgeye takviye yaptıklarını ve eksik görülen noktalara ise transfer yapmaya çalıştığını ifade eden Teknik Patron Sinan Yücer, “Dış transferler ilgili çalışmalarımız devam ediyor fakat şunu da bilmek gerekir ki özellikle tespit edilen oyuncuların transferi biraz zorlanıyor çünkü rekabet ettiğimiz takımlar var şartlarda biraz yüksekten uçuyor. Doğal olarak bu konu meşakatlı ama her dönem olan şeyler o yüzden biz hedefimizle ilgi o konuda değerlendirmemizi yapıyoruz. Ama dışardan içerden dediğimiz oyuncularla ilgili zaten yaşanılan süre. Biz her şartlarda takımımızı en iyi şekilde temsil edecek bir takım kuracağız ve Allah'ın izniyle başarılı olacağız inşallah” dedi.

BU LİG ZOR GİDECEK!

Misli 2. Lig’de Ligin ilk haftasında Covid- 19 vakaları nedeni ile müsabakalarda zorluklar yaşandı, Temsilcimiz Kahramanmaraşspor’un BAY geçtiği 1. Haftada 2 maç ertelendi 1 maçın hakemi ise acil değişime gitti.

TFF 2. Lig (Misli 2. Lig)'de 2020-2021 sezonu hafta sonunda oynanacak müsabakalarla başlarken Kahramanmaraş Fikstür gereği ilk haftayı dinlenerek geçirdiği ilk haftada Beyaz ve Kırmızı grupta yaşanan sıkıntılar bu ligin zor gideceğini gösterdi. 

2. Beyaz grupta mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor’un Sezon cetvelinin belirlendiği fikstür programı doğrultusunda ilk hafta müsabakaları icra edildi. TFF 2. Lig 19 Eylül 2020 tarihinde başlarken, 8 Mayıs 2021 tarihinde sona erecek. Ligde 5, 10, 15, 24, 29 ve 34. hafta maçları hafta içi oynanacak. Kahramanmaraşspor, 19 takımlı olan TFF 2.Lig Beyaz grupta 1.Hafta maç oynamadan (Bay) olarak geçti. Temsilcimiz Kahramanmaraşspor ligin 2. haftasında 24 Erzincanspor, deplasmanında karşılaşacak. İlk iç saha maçında ise 3.hafta Hekimoğlu Trabzon'u konuk edecek.

İLK HAFTA MÜSABAKALARI COVİT-19’A TAKILDI

TFF 2. Lig'de yeni sezonda toplam 39 takım, Beyaz ve Kırmızı Grup olarak iki gruba ayrılırken, Kırmızı Grup'ta 20, Beyaz Grup'ta 19 takım yer alıyor. 39 takımın mücadele edeceği Kırmızı ve Beyaz grupta, 2020-2021 Futbol Sezonu zor şartlar altında gerçekleştirilecek. Kırmızı Grup'ta iki müsabakaysa corona virüsü tedbirleri kapsamında ertelendi. Pandemi altında gerçekleşecek olan Misli.com 2.Lig’de ligler istenildiği gibi başlayamadı.

ZORLU VE YENİ UYGULAMALI LİG BİZİ BEKLİYOR

Geçtiğimiz sezon Kırmızı grupta mücadele eden Kahramanamarşspor yeni sezonda 2. Lig Beyaz gurupta mücadele edecek olan temsilcimize yeni uygulamalı bir sezon bekliyor. 2. ligde mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor’u yeni sezonda yine güçlü rakipler bekliyor. Bu sezon Kahramanmaraşspor, 2 İstanbul takımı ile karşı karşıya gelirken, 2 Ankara takımı ile, 5 ege takımı ile karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz Kahramanmaraşspor’un gurubunda, İstanbul takımlarından Sancaktepe ve Sarıyer bulunurken Ankara Demir ve Hacettepespor Ankara illerini temsil edecek.  Sezon içerisinde 2 kez İstanbul’a gidecek olan Kahramanmaraşspor, Ankara’ya 2 kez karşı karşıya gelecek. Beyaz gurupta yer alan Kahramanmaraşspor, 2020-2021 futbol sezonunda zorlu maçlarla birlikte güçlü ekipleri ile karşılaşacak. Temsilcimiz Kahramanmaraşspor 2020-2021 Sezonu Beyaz Grup'ta mücadele edecek. Rakiplerimiz; Afjet Afyonspor, Amed Sportif Faaliyetler, Anagod 24 Ercincanspor, Ankara Demirspor, Çorum FK, Ergene Velimeşespor, Gümüşhanespor, Hacettepespor, Hekimoğlu Trabzonspor, İnegölspor, Kocaelispor, Manisa Futbol Kulübü, Niğde Anadolu Futbol Kulübü, Sancaktepe Futbol Kulübü A.Ş,  Şanlıurfaspor, Uşakspor A.Ş,  Zonguldak Kömürspor İle karşı karşıya geleceğiz. (HABER-FOTO: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi