Kahramanmaraşspor'un, 2.lig Beyaz grupta 8.haftada 31 Ekim Cumartesi günü Gümüşhane Yenişehir stadında oynanacak olan Gümüşhanespor, Kahramanmaraşspor maçı ertelendi.

Misli.com 2. Lig Beyaz gruptaki temsilcimiz Kahramanmaraşspor’un, 7.haftanın maçında Kahramanmaraş 12 Şubat stadında 28 Ekim çarşamba günü saat 15.00’de Zonguldak Kömürspor’u konuk edeceği karşılaşma Kahramanmaraşspor’da 3 Teknik heyet, 2 kulüp personel ve 17 futbolcunun Corona Virüs test sonuçları pozitif çıkmıştı. Bu nedenle 7. hafta karşılaşma ertelendi. Kahramanmaraşspor kulübünden yapılan açıklamada, “3 Teknik heyet, 2 kulüp personelimiz ve 14 futbolcumuzda Corona Virüs test sonuçları pozitif çıkmıştır. 28 Ekim Çarşamba günü oynayacağımız Zonguldak Kömürspor maçı ve Gümüşhanespor maçlarımız ileri bir tarihe ertelenmiştir” ifadelerine yer verilmişti. 

VAKA SAYISI ARTTI TAKIM KARANTİNA ALTINA GİRDİ

Zonguldak maçı öncesi Teste tabi tutulan Kahramanmaraşspor’da yapılan açıklamada, “3 Teknik heyet, 2 kulüp personelimiz ve 18 futbolcumuzda Corona Virüs test sonuçları pozitif çıkmıştır. 28 Ekim Çarşamba günü oynayacağımız Zonguldak Kömürspor maçı ve Gümüşhanespor maçlarımız ileri bir tarihe ertelenmiştir” denildi. Yaşanan Korana engeli ile birlikte TFF’ye durum bildirilmesi ile TFF olağan üstü kararla Zonguldak Kömürspor ve Gümüşhanespor müsabakası ertelendi. Misli 2. Ligde mücadele eden şehrimizin Tek Profesyonel takımı Kahramanmaraşspor, Zonguldak Kömürspor’u konuk edecekti. 7. hafta maçları hafta içi oynanırken temsilcimiz Kahramanmaraşspor, Zonguldak Kömürspor’u evinde ağırlayacaktı, Korana virisü engel oldu. Hafta sonu Gümüşhane de oynanacak müsabakada erteleme ile askıya alındı. (HABER: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi