Bu sezon 12 Şubat Stadyumu’na çürük raporu verilmesi nedeniyle iç saha maçlarını Osmaniye’de oynamak zorunda kalan Kahramanaraşspor 8. Hafta maçını Anada Ceyhan İlçe Stadyumunda oynayacak.  Sezonun ilk maçında rakibi Serik Belediyespor ile Osmaniye’de kozlarını paylaşan Kırmızı-beyazlılar, rakibine mağlup olarak lige kötü bir başlangıç yapmıştı.

Ligin ilk haftasında alınan yenilgi sonrası diğer maçlarda da yüzü gülmeyen Kahramanmaraşspor, sezonun 7. Haftasında Bodrumspor’a konuk oldu. Bu karşılaşmaya galibiyet parolasıyla çıkan Akdeniz Aslan’ı bu maçtada kalesinde 4 gol görerek galibiyet ümitlerini tüketti. Bu sezon oynadığı 7 maçta puan ya da puanlarla tanışamayan Kırmızı-beyazlılar, son 8 yılın en başarısız grafiğini sergileyen takım oldu. Kulübün 8. Hafta maçının nerede oynanacağı konusu merak konusu olurken TFF 8. Hafta maçını Anada Ceyhan Stadyumu olarak belirtti.

Osmaniye Stadyumunu sürgün olarak gören Spor kamuoyu Osmaniye’den 50 km daha uzağa taşınmasına sessiz kalırken Kulüpte sosyal medyada Maçın Adana Ceyhan’da oynanacağını onayladı. 2021-2022 Sezonunda Kahramanmaraşspor, 2.Lig Kırmızı Grup’ta 8. Haftanın maçında Kahramanmaraşspor, Silahtaroğlu Van Spor FK ile karşılaşacak. 17 Ekim Pazar günü saat 14:00’de başlayacak olan müsabaka Adana Ceyhan’da oynanacak. Kahramanmaraşspor, ligde henüz puan alamadı ve 20.sırada bulunuyor. Konuk ekip Silahtaroğlu Van Spor FK, 7 maçta topladığı 17 puan ve averajla 3.sırada yer alıyor.


 

Editör: Haber Merkezi