1. Amatör Kümede mücadele eden ve son zamanlarda yaptığı faaliyetlerle hem spor alanında hemde sosyal aktivitelerde kendisinden oldukça söz ettiren Onikişubat İdmanyurdu Spor Kulübü yaşadığı sorunu gazetemize anlattı.

Kulüp olarak yaşadıkları sorunları dile getiren Kulüp Yöneticileri, “Bu tür olayları sadece biz değil, bir çok kulüpte yaşıyordur ama dillendiremiyordur, biz onların sözcüsü olarak buradan sesimizi Basın yolu ile duyurmak istiyoruz” dediler.

Bu sezonunun Transfer noktasında geride kaldığını devre arası transferinde ve ilerleyen yıllarda da aynı sorunu yaşadıklarında bunu kulüp, kulüp belgeli bir şekilde Basın yolu ile ifşa edeceklerini dile getiren Onikişubat İdmanyurdu spor Kulübü Yöneticileri şu ifadeleri kullandılar; “Uzun bir aradan sonra futbola ve yeşil sahalara dönmenin mutluluğunu buruk yaşamaktayız. Alt yapımızda idmanlara çıkan sporculardan lisans evrakları isteyip hazırlık yapıyorken Filiz lisans olduğunu sanan sporcular bile farklı kulüplerde lisans ile karşılaşıyor. Bazı kulüpler sporcudan sadece kimlik fotokobisi ve vesikalık fotoğraf alıp işlem yürütüyorken sporcu ve veliler imza atmadığını beyan ediyor. Futbolun temiz devam etmesini amaçlarken ahbap çavuş ilişkisiyle evrakların hazırlanması, izinsiz imzalar atılması kişilere duyduğumuz güveni sarsmaktadır. Bir daha böyle bir olay ile karşılamak istemeyiz aksi takdirde kulüp ismi veya isimleri açıklamaya akabinde de bu kişiler hakkında suç duyurusunda bulunacağımızın bilinmesini isteriz. Bu noktada ASKF ve diğer kuruluşlara çok iş düşüyor. Mahkeme yolu bile açılabilir. ASKF kulüpleri bilinçlendirmeli ve sahteciliğin önüne geçilmelidir” dediler. (HABER: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi