Kadro da büyük revizyon yapan Bülent Akan, 8 maçta 16 puan topladı. TFF 2. Lig de 25. hafta karşılaşmasında Kahramanmaraşspor, deplasmanda Bayburt Grup İl Özel İdarespor ile karşı karşıya geldi. Kendi sahasında oynadığı Kastamonuspor maçındaki kadro da büyük bir revizyon yapan Bülent Akan, ilk 11 de Orhan Evci, Bayram Çetin, Gürcan Gözüm, Hüseyin Yılmaz, Caner Bulut, Cerem Talha Dinçer ya yer verdi.

GOLLER İKİNCİ DEVRE!

İlk yarısı 0-0 sona eren maçın ikinci devresinde goller gelmeye başladı.60. dakika da Cihan Avcu yerini Fatih Kamacı'ya bıraktı. 64. dakika da Piserro Kahramanmaraşspor'un golcü oyuncusu Cerem Talha Dinçer, takımını 0-1 öne geçirdi. 74. dakika da golü atan Cerem Talha Dinçer, oyundan çıkarken yerine İsmet Hakkı Şimşek oyuna dahil oldu. 82. dakika da Fatih Kamacı ile skoru 0-2'ye getiren Akdeniz Aslanları 90. dakika da Bayburt İl Özel İdarespor'lu Burak Sarı'nın kırmızı kartla oyun dışı kalmasının hemen ardından penaltı kullandı. Topun başına geçen golcü oyuncu Haluk Türkeri, maçın skorunu tayin etti. Kahramanmaraşspor, Bayburt deplasmanında altın değerinde üç puan kazandı.

Bayburt Özel İdarespor Genç Osman’da Kahramanmaraşspor’a 3-0 mağlup olarak ligdeki kötü gidişi devam ettirdi. Bir hafta önce teknik kadro değişikli yapan Bayburt Özel İdarespor Bodrumspor mağlubiyeti sonrası kendi sahasında Kahramanmaraşspor’a farklı yenilerek taraftarını üzmeye devam etti. (HABER: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi