Kahramanmaraş'ta Basketbol oyuncularının sayısı her geçen yıl daha da artıyor ve Kahramanmaraş basketbolunun en üst seviyesi oyuncuların diğer oyunculara ağır bastığı bir yer olmaktan tamamen çıkıyor. Gençlik ve Spor il Müdürlüğü ile Basketbol il temsilciliğinin ortaklaşa organize ettiği Kahramanmaraş U-14 Yıldız Erkeler Yerel ligde En Skorer Oyuncusu Enes Atma’nın takımı Ve Basket Şampiyonluğa ulaştı. Osman Sayın Spor Salonunda Oynanan final müsabakaları ile U-14 Yıldız Yıldız Erkekler Basketbol liginin oynanması ile Osman Sayın ve Batıpark spor salonunda sona erdi. Finale adını altın sayılar ile yazdıran Ve Basket Kulübünde büyülü sahnede mücadele eden birçok takımın ağırlıklı katılım sağlayan birçok farklı oyuncu var ve o oyuncular hem içine girdikleri kültüre hem de oynadıkları farklı bir basketbol düzenine adapte olmak için mücadele veriyorlar. Bu sporculardan biride Ve Basket spor Çıktığı her maçta çift hanelerde rakip potalarına attığı sayılar ile gelecek sezonunlar da en üst düzeyde oyuncu olacağını Basket İhtisas ve YSB gibi takımlar karşısında attığı 33 sayı ile şimdiden adından söz ettirmeye başladı.

TAKIMININ ŞAMPİYON OLMASINDA BÜYÜK KATKILARI VAR!

Gençlik ve Spor il Müdürlüğü ile Basketbol il temsilciliğinin ortaklaşa organize ettiği Kahramanmaraş U-14 Yıldız Erkeler Yerel ligde Şampiyonlar belli olurken Şampiyonluğa ulaşan Ve Basket spor kulübün En Skorer Oyuncu Enes Atmanın katkıları büyük ölçüde gerçekleşti. Ve Basket İl Şampiyonu olarak Gruplara katılmayı hak ederken Erkeklerde 2. Sırayı Bahçeşehirspor Kulübü, 3.Sırayı İhtisas Spor Kulübü, 4. sırayı Bölgespor kulübü olarak kupaların sahipleri oldu. Kıyasıya mücadele eden potanın Erkekleri Basketbol severlere keyifli müsabaka izletirken ailelerin yoğun ilgi gösterdiği yerel ligde tüm sporcuları kupa töreninde ayakta alkışlayarak tam destek verdiler.

KUPALAR TAKDİM EDİLDİ

U-14 Yıldız Erkekler Basketbol liginin oynanması ile Osman Sayın ve Batıpark spor salonunda sona erdi. Finale adını altın sayılar ile yazdıran Ve Basket Kulübü oldu. Erkeklerde 2. Sırayı Bahçeşehirspor Kulübü, 3.Sırayı İhtisas Spor Kulübü, 4. sırayı Bölgespor kulübü olarak kupaların sahipleri oldu. Osman Sayın Spor Salonunda gerçekleşen müsabakalarda Şampiyon olan Ve Basketspor kulübünün kupasını Kahramanmaraş Gençlik ve Spor il Müdür Yardımcısı Yusuf Bayram Demirci takdim ederken 2. olan Bahçeşehirspor Kulübünün kupasını Onikişubat Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kadir Gemci, 3. olan İhtisas Spor Kulübünün kupasını Pazarcık Gençlik ve Spor İlçe müdürü Basketbol İl Temsilcisi Mustafa Dağlı, 4. olan Bölgespor’un kupasını İl Hakem Kurulu Üyesi İlker Yiyen takdim etti. (HABER-FOTO: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi