Bölgesel Amatör Lig 2.Grup’ta bu sezon başarılı işlere imza atan Kahramanmaraş Temsilcisi Elbistan Belediyespor Kulübü, ligin ikinci devresini deplasmanda açacak.Gaziantep Gazikent Stadında 19 ocak pazar günü saat 14:00'de oynanacak olan karşılaşmayı Mersin Bölgesinden Hasan Can Tamtekin yönetecek. Mersin Bölgesinden Perihan Ece ile Mertcan Demir yardımcı hakem olarak görev yapacak.

Elbistanspor, Bölgesel Amatör Lig 2.grupta 18 puanla 7.sırada yer alırken, Gaziantep Ankasspor ise 26 puan ve averajla 4.sırada yer alıyor.

HEYECAN BAŞLIYOR

15 Aralık 2019’da ilk devredeki son maçını oynayan Nizipspor ile 2-1 galibiyete ulaşan Elbistanspor, ilk devreyi ligde 18 Puanla 7. Sırada yer aldı. Temsilcimiz Elbistanspor, ligin ikinci devresinde iddiasını sürdürmek için, deplasmandaki Gaziantep Ankasspor maçından galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Devre arasında hazırlık maçı ve transferle eksik noktalarını tamamlamaya çalışan Elbistanspor, Gaziantep Ankasspor’a 19 Ocak Pazar günü konuk olacak.

ROTA 3 PUANA ÇEVRİLDİ

Bu hafta Gaziantep Deplasmanında Gaziantep Ankasspor ile oynayacağımız maçta alacağımız bir galibiyet ile ligde avantajlı bir konuma ulaşmak için kulüp yönetimimiz, teknik heyetimiz ve futbolcularımızla özveri içerisinde çalışma sergilemekteyiz diyen Elbistanspor Kulüp Yönetimi “İnşallah bunun da mükâfatını Pazar günü Gaziantep deplasmanındaAnkasspor karşısında 3 puan ile alacağımıza inancımız tamdır” İfadelerine yer verdi. (SPOR SERVİSİ)

Editör: Haber Merkezi