Elbistanspor 11 puanla 6.sırada yer alırken, 11 Nisansporise 2 puanla 12.sırada yer alıyor. 2 yıl aradan sonra tekrar BAL tadında yeralan Elbistanspor ekibi geçen hafta son dakikada 1 puan almayı başarırken 7.Hafta maçında zorlu bir maça çıkacak. Lige kötü bir başlangıç yapmasına rağmentaraftarını oyunu ile umutlandıran Elbistanspor ekibi bu hafta gol silahıSerkan Kamalak’tan çok umutlu. Geçen Yıl sezon içerisinde Attığı gollerletakımını BAL’ı tattıran Serkan Kamalak bu yıl gollerine bu Ullalar maçındaaçılmış ve diğer haftalara da gollerini sığdırmıştı.

Şanlıurfa deplasmanına giden Elbistanspor 11Nisanspormaçında yine Serkan’la aşılacağa beziyor.

 

GEÇEN HAFTA SONDAKİKADA 1 PUAN GELMİŞTİ

Bölgesel Amatör Lig 2. Grupta mücadele eden Elbistanspor,ligin 6. Haftasında evinde ağırladığı Araban Belediyespor ile son dakikalardabulduğu golle 2-2 berabere kalmıştı.

Elbistan Sentetik Çim sahada gerçekleşen Maça etkilibaşlayan kırmızı beyazlılar ilk dakikalarda girdiği pozisyonlarıdeğerlendiremedi. Maçın 22. dakikasında Ömer Behiç Benlidayı’nın şutunda topdirekten döndü. Bu dakikadan sonra orta alan mücadelesi şeklinde geçenkarşılaşmada 40. dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Ömer BehiçBenlidayı, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. Bu golle Elbistanspor 1-0 önegeçti. Temsilcimiz ilk yarının son dakikalarında bulduğu golle devreyi 1-0üstün kapattı. Orta alan mücadelesi şeklinde geçen maçın ikinci yarısında konukekip Araban Belediyespoor 69. dakikada Yunus Emre Çoban’ın attığı golleberaberliği sağladı. Maçın 82. dakikasında Metehan Terzi’nin ayağından bulduğugolle Araban Belediyespor, 2-1 öne geçti. Maçın 85. dakikasında Araban Belediyesporoyuncusu Emrah Akşit, rakibine yaptığı faulün ardından 2. sarı karttan kırmızıkart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Bu dakikadan sonra sahada tansiyonyükseldi. Oyun bir süre durduktan sonra tekrar başladı. Taraftarının desteğiile beraberlik golü için yüklenen Elbistanspor, 90+5. dakikada Cuma Donar’ınşutunda ağlara giden golle beraberliği sağladı. Maçın son anlarında galibiyetiçin yüklenen kırmızı beyazlılar aradığı galibiyet golüne ulaşamadı ve sahadan2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Elbistanspor, seyircisi önünde aldığıberaberlikle puanını 11’e yükseltirken, konuk ekip Araban Belediyespor isepuanını 5 yaptı. Temsilcimiz bu hafta Şanlıurfa Yenice Spor kompleksi 2 nolusahada 11 Nisanspor ile oynanacak. (HABER:İLKER YİYEN)

 

 

 

 

Editör: Haber Merkezi