Misli 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor Bugün çorum deplasmanında konuk olacağı Çorum FK karşısında kükreyecek.

Temsilcimiz Kahramanmaraşspor, Misli.Com 2. Lig Beyaz Grupta 30.Haftanın maçında Çorum Şehir Stadyumu 24 Mart Çarşamba günü saat 14:00'de Çorum FK'ya konuk olacak. Kahramanmaraşspor'un deplasmanda Çorum FK ile oynayacağı maç öncesi,  Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili, TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı  Celalettin Güvenç ve Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkanı Necati Okay ulaşım desteği sağladı.

ÇORUM FK PROVASI YAPLDI

Temsilcimiz Kahramanmaraşspor Ligin 30’uncu haftasında deplasmanda oynayacağı Çorum FK maçının provasını yaptı. Misli.com 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Temsilcimiz Kahramanmaraşspor'da Çorum FK maçı çalışmaları devam ediyor. Şehrimizi Profesyonel Ligde temsil eden Kahramanmaraşsporda Teknik patron Taşkın Güngör ve Yardımcı Antrenörler yönetimde antrenmanlarını sabah 09:30 ve 18:30 olmak üzere Hanefi Mahçiçek Stadyumunda gerçekleştiriyor. Teknik Patron Taşkın Güngör koordinesinde Çorum FK zorlu bir müsabakaya çıkacak olan Kahramanmaraşspor Hanefi Mahçiçek stadyumunda takım içerisindeki futbolcular kendi aralarında 2 takım oluşturarak Çift kale maçı ile hazırlıklarını sürdürürken takımın moral ve motivasyonunun iyi olduğu gözlendi. Hanefi Mahçiçek Stadyumunda Çift kale maçı ile hazırlıklarını sürdüren Kırmızı-Beyazlı ekipte Teknik yönetimin oyun içerisinde zaman zaman oyunu durdurarak teknik ve taktik konularda futbolculara bilgi aktarırken deplasmanda oynanılacak oyunun sistemini de futbolcularına uyguladı. Çifte mesaiye tabi tutulan Akdeniz aslanlarında genç futbolcuların saha içerisindeki mücadeleleri ile dikkat çeken isimler oldu. Zorlu Çorum FK Maçına hazırlanan takımın saha içerisindeki performansı izlemeye değerdi.

MÜSABAKANIN HAKEMLERİ AÇIKLANDI

Merkez Hakem Kurulu, Tarafından 24 Mart Çarşamba günü saat 14:00'de başlayacak olan Çorum FK - Kahramanmaraşspor müsabakasında Hakem Gökhan Alkayalar'ı görevlendirildi.

Çorum Şehir Stadyumu’nda oynanacak Çorum FK - Kahramanmaraşspor maçını Edirne bölgesinden klasman hakem Gökhan Alkayalar yönetecek. Gökhan Alkayalar 'ın yardımcılıklarını İstanbul Bölgesinden Samet Özkul ve Edirne bölgesinden Anıl Küçükkaraca yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak İstanbul Bölgesinden Cihan Ataş görev alacak.  (HABER: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi