Geçtiğimiz hafta içerisinde Süper lig temsilcisi AtikerKonyaspor'u 3-0 mağlup ederek tarih yazan Kahramanmaraşspor’da Kulüp Başkanısahipsizlikten yakınarak neden sahipsiz kaldıklarını ve bu şehrin takıma nedensahip çıkmadığını merak ettiğini söyledi.

“BU TAKIM BUŞEHRİN TAKIMI DEĞİL Mİ?”

Takımın son haftalarda iyi sonuçlar elde ettiğini ve şehrinileri gelenlerinin yanlarında yer almadığını ifade eden Başkan Ceyhan, “DeğerliBüyüklerimiz neden şehrimizin bu önemli markasını ve değerini göz ardıediyorlar merak ediyorum? 31 Ekim 1919'da düşmana ilk kurşunu sıkan SütçüImam'ı Rahmet ve şükranla anıyor ve aynı güne denk gelen güzel ve manalıgalibiyet ile Konyaspor gibi önemli bir Süper Lig Takımını,Kahramanmaraş'mızdan, Kupa'dan eleyip evine üzgün gönderiyoruz. 9 Bin TaraftarTribünde, Bir Milyon'dan fazla memleket sevdalısı bu zafere ve sevincimizeortak olurken, Bu şehrin Büyükleri bizleri neden yalnız bıraktılar, bunudeğerli hemşehrilerime ve büyüklerime soruyorum?” dedi.

“KAHRAMANMARAŞSPRNEDEN GÖZ ARDI EDİLİYOR”

Kahramanmaraşspor Kulübü Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, 5yıldır başkanlık yaptığını ancak vali ve milletvekilleri başta olmak üzereşehrin ileri gelenlerinin desteğini göremediklerini savunarak, “Bu şehrin ilerigelenleri, kanaat önderleri, bu şehrin bir değeri olan bu şehrin takımına nedensahip çıkmıyorlar?” dedi.

Maça gelmeyenlere sitem ettiğini belirten Ceyhan, “Bununhiçbir siyasi tarafı yok, hiçbir başka sebebi yok. Taraftarı gördünüz, aslanlargibi sahadaki kardeşlerimle birlikte iyi günde-kötü günde, yağmurda-çamurda hepbirlikte olduk ve bu takımı buralara kadar getirdik. Bu şehrin ileri gelenleri,kanaat önderleri, bu şehrin bir değeri olan ve 1969'da ben doğmadan kurulmuş,renklerini şehrimizin başka değerleri olan Maraş Dondurması'nın beyazı ve MaraşBiberi'nin kırmızından alan, bu şehri temsil eden bu şehrin takımına nedensahip çıkmıyorlar. Eğer benimle ilgili bir şey ise yarından tezi yok imzayıatar bırakır giderim.  2 yıl oldu valimizhala bir maçımıza gelmedi. Teşekkür ediyorum Sayın Valime. Milletvekillerimizgelmedi. Şehrimizde kaç kere bir Süper Lig takımıyla maç yapıyoruz? Allah yinebinlerce kere bu taraftarımızdan razı olsun” diye konuştu. (HABER VE FOTOĞRAF: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi