TFF 2. Lig Kırmızı Grupta şehrimizi temsil eden Kahramanmaraşspor 2019-2020 sezonundaki

22. hafta karşılaşmasında temsilcimiz Kahramanmaraşspor, 12 Şubat stadında 9 Şubat pazar günü saat 13:00'de Vanspor Futbol Kulübü'nü konuk edecek. Kendi sahasında Taraftarı karşısına çıkacak olan kahramanmaraşspor müsabakaya hazırlanırken Edeler Grubu ise tam teşkilat olarak müsabakaya hazırlanıyor. 50. Yılda takımlarının yanında olduklarını ifade eden Edeler Grubu Vanspor Kulübü maçında takımlarının 12. Adamı olarak yerlerini alacaklar.  

“PLAY-OFF’A DOĞRU GİDİYORUZ”

Takımda Teknik patron Bülent Akan geldikten sonra takımın çıkışa geçtiğini ifade eden Edeler Grubu Derneği Kurucu Başkanı Serkan Altunbaş, “Piserro Kahramanmaraşspor'da Pazar günü oynanacak olan Vanspor maçı en kritik viraj olarak görülüyor. Kahramanmaraşsporumuz ligin ikinci yarısında aldığı iyi sonuçlarla kendini play-off bandına 5 puan kadar yaklaştırdı. Şuanda Play-Off bandında bulunan ve şampiyonluk hedefleyen Vanspor ile bu çok kritik bir maça çıkacak. Bizler her zamanki gibi taraftar olarak yanlarında olacağız. Takımımızda hazırlıklar aralıksız devam ederken bizde Edeler grubu olarak hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Sağolsun Teknik Direktörümüz Bülent Akan, oyuncuları ile tek tek ilgileniyor ve her oyuncuyu yakından takip ediyor. Vanspor maçında sıfır hata isteyen başarılı teknik adam bu zorlu maçtan mutlak suretle üç puan istiyor. Bizde taraftar olarak takımımızın başarıya ulaşmasını istiyoruz” dedi.

“BİZ HER ZMAN TAKIMIMIZIN YANINDAYIZ”

Edeler Grubu Kurucu Başkanı Serkan Altunbaş, Kahramanmaraşspor’un şehrin takımı olduğuna vurgu yaparak, “Taraftar olarak üzerimize düşen her türlü desteği yerine getiriyoruz ve bundan sonrada yerine getirmeye devam edeceğiz. 1980’ler de rahmetli ejder abi tarafından kurulan tribün faaliyetleri o ölünce duran Edeler Grubu sene 2007 de tekrar Taraftarlar tarafından hayata geçirildi. Her zaman bu takımın peşine çoğu zaman telefonlarımızı satarak cebimizdeki son kuruşuna kadar harcayıp deplasmanlara gittik. Kimsenin adamı olmadık ve hiç kimseye boyun bükmedik. Kahramanmaraşspor’u bir menfaat için sevmedik ve hiç bir menfaat beklemedik. Elimizden geldiği kadar takımı desteklemeye içerde ve dışarda tribünlerde olduk. Kahramanmaraşsporumuzun hep arkasında olduk ve şimdi bir karar aldık ve onu uygulayacağız. Edeler Grubu her zamanki yerinde dimdik ayakta olacak. İmkânlarımız ne olursa olsun takımımızı yalnız bırakmayacağız. Gerek kendi sahamızda, gerekse deplasmanda onların yanında olacağız. Galibiyetin 12 adamın (taraftar) desteği ile elde edildiği bilinciyle yolumuza devam edeceğiz. Tüm Kahramanmaraş halkını deplasman maçlarında görmeyi temenni ediyoruz” diye konuştu.

“BİZ KAHRAMANMARAŞSPOR SEVDALISIYIZ”

Öncelikle Kahramanmaraşspor'umuz için tribünde tek yumruk olacağız. Hem iç saha da hem de deplasman da şehrimizin adını taşıyan Kahramanmaraşspor’a Sahipleneceğiz diyen Edeler Grubu Derneği Kurucu Başkanı Serkan Altunbaş, “Burada bulunmamızın temel nedeni Kahramanmaraşspor dur. Biz Kahramanmaraşspor Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan’ı hiçbir zaman yalnız bırakmadık. Bundan sonrada yalnız bırakmayı da düşünmüyoruz. Öncelikle Kahramanmaraşspor'umuz için tribünde tek yumruk olacağız. Hem iç saha da hem de deplasman da şehrimizin adını taşıyan Kahramanmaraşspor’a Sahipleneceğiz. Edeler Grubuna karşı çok büyük bir sempati var. Bu ilgiyi sağlam bir organizasyonla örgütleyecek ve takımımızın mücadelesinde itici güç olacağız. Kahramanmaraşspor’un durumu bizi her geçen gün üzüntüye boğuyor. Her sezon sıkıntılı günler geçiriyoruz. Artık birilerinin buna dur demesi lazım. Çünkü bu takım herkesin ve herkesin sahiplenmesi, benimsemesi lazım diyorum. Başlatılan seferberliğe Biz Edeler grubu olarak tam destek vereceğiz ve Takımımızın yanında olacağız” ifadelerini kullandı.

“TEK YUMRUK OLACAĞIZ”

Takımlarının her zaman yanlarında olmaya çalıştıklarını ifade eden Altunbaş,  Vanspor’u konuk edeceğiz. Bu maç çok önemli bir maç ve zor bir maç bizleri bekliyor. Bizler 12. Adam olarak görevimizi iç sahada tam teşkilat olarak icra edeceğiz. Bizler her zaman hem iç sahada hem deplasmanda tek yumruk olacağız” dedi. (HABER VE FOTOĞRAF: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi