Kahramanmaraş’ta Yeni Sezon Planlaması Doğrultusunda Basketbol İl Temsilciliği yeni sezon katılım taahhütlerini toparlarken Kahramanmaraş’ın Sporun da adından sıkça isminden söz ettiren SGK Spor Kulübü Basketbolda dev atılım yaptı.   

Kahramanmaraş’ta Basketbolun ilerlemesi adına farkındalık yaratmaya çalışan Basketbol İl Temsilciliği Basketbolun gelişimi için şehrimizde çok sayıda müsabakalar organize etmeye çalışırken SGK spor Kulübü tüm kategorilere katılacağını duyurarak ‘ben varım’ dedi.

“TÜM BRANŞLARDA LİGE KATILACAĞINI AÇIKLADI”

Tük kategorilerde bende varım diyen deneyimli koç Serdar Gökçe tamamen yetiştirme odaklı yaptığı spor okulu doğu Akdeniz basketbol akademi ve SGK spor kulübünden yetiştirdiği sporcuları yenme yenilme düsturu olmadan sadece Kahramanmaraş’ta basketbol oynanması prensibiyle liglere katılma kararı aldı. İlimizde u-12/14/16/18 kategorilerinde hem kız hem erkek olarak yerel liglere katılan tek takım olma onurunu yaşadıklarını söyleyen koç Serdar Gökçe, “Misyonumuz sadece oyuncu yetiştirmektir zaten bunun meyvelerini son yıllarda süper lige ve TKBL’ye yolladıkları transferlerle aldık. Bu bağlamda özellikle hakem camiasına teşekkür eder antrenörlük yapan kurs açan para kazanan ama liglere katılmayan antrenörlere ise sesleniyorum. Sadece okul sporları ile bu işin yürümeyeceğini kulüp basketbolunu mutlaka desteklenmesi gerektiğinin artık farkına varın” ifadelerini kullandı. Kendilerine her daim destek olan Kahramanmaraş Gençlik ve Spor il müdürü Cemil Boz’a, İl temsilcisi Mustafa Dağlı’ya ve Gençlik ve Spor Onikişubat ilçe müdürü Kadir Gemci beye şükranlarını iletti. HABER: İLKER YİYEN

Editör: Haber Merkezi