2.Lig Beyaz grupta 29.Hafta maçında 12 Şubat Stadyumunda lider Manisa Futbol Kulübü'nü konuk edecek olan Kahramanmaraşspor'da hazırlıkları tamamlandı. Kahramanmaraşspor, 2. Lig Beyaz Grupta 29.Haftanın maçında Manisa Futbol Kulübü'nü 18 Mart Perşembe günü saat 14:00 konuk edecek. Temsilcimiz Kahramanmaraşspor, Yarın gerçekleştirdiği idman ile 12 Şubat Stadyumunda Manisaspor FK ile oynayacağı maç hazırlıklarını tamamladı. Bu karşılama öncesinde Kahramanmaraşspor 31 puanla 11.sırada yer alırken, Namağlup Lider Manisa Futbol Kulübü ise 27 maçta 71 puan topladı.

MÜSABAKANIN HAKEMLERİ AÇIKLANDI

12 Şubat stadında oynanacak olan Kahramanmaraşspor - Manisa Futbol Kulübü maçını Ankara Bölgesinden  Özer Özden yönetecek. Yardımcı hakem olarak Ankara Bölgesinden Aykut Küçük ile Bolu Bölgesinden Hakan Erkan görev alırken, Müsabakada dördüncü hakem ise Çorum Bölgesinden Celal Bayraklı olacak. 2.Lig Beyaz grupta 27 maçta 5 kez berabere kalan hiç mağlup olmayan Manisa Futbol Kulübü 71 puanla zirvede yer alırken, Bu sezon 26 maç oynayan Kahramanmaraşspor ise 31 puanla 11.sırada yer alıyor.

ASLAN’DA MANİSA FK PROVASI YAPILDI!

Kahramanmaraşspor Ligin 29’uncu haftasında kendi evinde oynayacağı Manisa Futbol Kulübü maçının provasını yaptı. Misli.com 2.lig Beyaz grupta mücadele eden Temsilcimiz Kahramanmaraşspor'da Manisa Tarzanı ile oynayacağı müsabakası çalışmaları tamamladı. Şehrimizi Profesyonel Ligde temsil eden Kahramanmaraşspor Teknik patron Taşkın Güngör yönetimde antrenmanlarını sabah 09:30 ve 18:30 olmak üzere Hanefi Mahçiçek Stadyumunda gerçekleştiriyor. 2.Lig Beyaz Grupta ki temsilcimiz Kahramanmaraşspor, Ligin 29. Hafta müsabakasında Grup Lideri Manisa FK maç hazırlıklarına, gerçekleştirdiği idman ile başlamış ve dün ise maçın provasını yaptı. Manisaspor ile karşılaşacak olan Kırmızı - Beyazlı ekip Manisa Temsilcisi Manisaspor maçının hazırlıklarını çift mesai ile sürdürüyor. Yarın kendi evinde zorlu bir müsabakaya çıkacak olan Kahramanmaraşspor Hanefi Mahçiçek stadyumunda takım içerisindeki futbolcular kendi aralarında 2 takım oluşturarak Çift kale maçı ile hazırlıklarını sürdürürken takımın moral ve motivasyonunun iyi olduğu gözlendi. Hanefi Mahçiçek Stadyumunda Çift kale maçı ile hazırlıklarını Teknik Adam Taşkın Güngör ile sürdüren Kırmızı-Beyazlı ekipte Teknik adam Güngör oyun içerisinde zaman zaman oyunu durdurarak teknik ve taktik konularda futbolculara bilgi aktarırken iç sahada oynanılacak oyunun sistemini de futbolcularına uyguladı. Çifte mesaiye tabi tutulan Akdeniz aslanlarında genç futbolcuların saha içerisindeki mücadeleleri ile dikkat çeken isimler oldu.

HEDEF LİDERE ÇELME TAKMAK!

Kendi saha ve seyircisi önünde Manisa FK’yı konuk edecek olan Temsilcimiz Kahramanmaraşspor önemli mücadeleden en az 1 puanla ayrılmanın hesaplarını yapmaya başladı. Kırmızı – Beyazlı Temsilcimiz Kahramanmaraşspor, Manisaspor ile Yarın saat 14.00'da 12 Şubat Stadyumunda önemli bir müabaka oynayacak. Coronavirüs tedbirleri kapsamında sadece localara taraftar alınacak. Kahramanmaraşspor, Teknik Direktör Taşkın Güngör ve yardımcı Antrenörler gözetimin de gerçekleştirdiği idman ile Yarın karşılaşacağı Manisa FK maç hazırlıklarını tamamlayarak Yarın Lideri sarsmaya çalışacak. Akdeniz Aslan’ında Kahramanmaraşspor maça tüm ağırlığını verecek ve bu maçı almak için ellerinden geleni yapacak.

ARALARINDAKİ MAÇLAR

Temsilcimiz Kahramanmaraşspor Grup Lideri ile zorlu mücadeleye çıkacak olurken her iki takım arasında da farklı sonuçlara yönelik müsabakaları oldu. Manisa temsilcisi 3 müsabakayı da farklı kazanan ekip oldu. Manisa Futbol Kulübü - Kahramanmaraşspor 3 kez karşı karşıya geldiler. Yapılan 3 müsabakayı Manisa Futbol Kulübü farklı kazandı.

2020/2021 - 14.11.2020 Manisa FK  3 - 1 Kahramanmaraşspor 

2018/2019 - 09.12.2018 Manisa FK 4 - 0 Kahramanmaraşspor

2018/2019 - 28.04.2019   Kahramanmaraşspor 2 - 5 Manisa FK 

 (HABER: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi