TCDD Ankara Demirspor stadında 19 Ocak pazar günü saat 13:30'da oynanacak olan karşılaşmayı İzmir Bölgesinden Erdem Temel yönetecek. İzmir Bölgesinden Fatih Söyler ile Hakan Betaş yardımcı hakem olarak görev yaptı. Temsilcimiz Kahramanmaraşspor, TFF 2.lig Kırmızı grupta,  25 puanla 10.sıraya yer alırken, lider Ankara Demirspor'un ise 39 puanı bulunuyor.

HAZIRLIKLAR TAMAM!

PiserroKahramanmaraşspor Ligin 19’uncu haftasında Ankara Deplasmanında oynayacağı Ankara Demir maçının provasını yaptı. TFF 2.lig Kırmızı grupta mücadele eden Temsilcimiz PiserroKahramanmaraşspor'daAnkara Demirspor maçı çalışmaları tamamladı. Şehrimizi Profesyonel Ligde temsil eden Kahramanmaraşspor Teknik patron Bülent Akan yönetimde antrenmanlarını sabah 09:30 ve 18:30 olmak üzere Hanefi Mahçiçek Stadyumunda gerçekleştiriyor. Ankara TCDD stadyumunda Ankara Demirspor ile karşılaşacak olan Kırmızı - Beyazlı ekip Ankara Temsilcisi Grup Lideri Ankara Demirspor maçının hazırlıklarını çift mesai ile sürdürüyor. 19 Ocak Pazar günü zorlu bir müsabakaya çıkacak olan Kahramanmaraşspor Hanefi Mahçiçek stadyumunda ve KSÜ Futbol Sahasında takım içerisindeki futbolcular kendi aralarında 2 takım oluşturarak Çift kale maçı ile hazırlıklarını sürdürürken takımın moral ve motivasyonunun iyi olduğu gözlendi. KSÜ Futbol Sahasında ve Hanefi Mahçiçek Stadyumunda Çift kale maçı ile hazırlıklarını Teknik Adam Bülent Akan ile sürdüren Kırmızı-Beyazlı ekipte Teknik adam Akan oyun içerisinde zaman zaman oyunu durdurarak teknik ve taktik konularda futbolculara bilgi aktarırken deplasmandanoynanılacak oyunun sistemini de futbolcularına uyguladı.

“ÇOK FARKLI BİR İKİNCİ DEVRE GEÇİRECEĞİZ” 

Teknik Adam Bülent Akan, ligin ikinci yarısına hazır olduklarını 2. Yarıya 3 puanla başlamanın mutluluğu ve morali olduğunu ifade eden Akan, Ankara deplasmanında puanla ayrılacaklarını söyledi. Kendisinin takıma Antalya kampında katıldığını kaydeden Akan, “Göreve başladıktan sonra durum tespiti yaptığımız süre içerisinde doğal olarak pek çok sıkıntıyı gördük. Ancak bunlardan bizim adımıza tespit ettiğimiz başlıca olanlarından bir tanesi de özellikle ilk hazırlık maçında takımın yaşadığı dağılma ve kontrol kaybıydı. Oyundaki kontrolün yitirilmesiydi. Hem kamptaki antrenmanları programlarken, hem de oynayacağımız özel maçlarda rakipleri seçerken oyun kurguları olan takımlarla oynadık. Israrla aynı şeyleri ezber yapan takımlarla oynadık. Buradaki temel amacımız da oyundaki kontrol gücümüzü bir şekilde arttırmayı başarabilmekti. Hem antrenmanlardaki çalışmalar, hem de oyundaki isteklerimiz bu yönde gelişti. Esas itibariyle kamp döneminde beklediklerimizi ve istediklerimizi alma açısından iyi olduğunu düşünüyorum. Antalya kampı sonrası kendi evimizde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her ne kadar her rakip son derece değerli ve güçlü olsa da, tüm çalışmalarımız iyi bir başlangıç için oldu” dedi.

DEVAMINI GETİRMEMİZ GEREKİYOR

İlk maçların genellikle zor geçtiğini ifade eden Bülent Akan, “Önemli bir galibiyet aldık. İlk maçlar genellikle zor olur. İlk yarı oynadığımız oyunla farkı açmamız gerekiyordu, ama yapamadık. 2. Devre özellikle 75. dakikadan sonra anlamsızca skoru koruma içgüdüsü ile geri yaslandı takım. Rakibin golünden sonra geri dönüşü yapıp kazanmamız önemliydi. Mücadelelerinden ve galibiyetten dolayı oyuncularımı tebrik ediyorum. Oyuncularım bu maçta belirgin bir şekilde taktik disiplinine ve sistemimize bağlı kalarak mücadele ettiler. Göreve geldiğimiz günden beri kendi alışkan oldukları düzenden istediğimiz seviyeye çekme gayretini sahada oyuncularımızdan gördük, felsefemiz bireyselin değil takımın ve sistemin başarılı olabileceğiydi ve bu bilinci amaç edinerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Teknik ekibimle birlikte ciddi mesai harcıyoruz bununda sonuçlarını görmeye başladık. Aldığımız galibiyeti büyütmemeliyiz. Her maçı kendi içinde değerlendirip devamını getirmemiz gerekiyor. Güzel olan bir şey daha taraftarımızın maçta nasıl bir oyun oynadığımızı görmeleri takımımıza desteklerini her geçen gün artıyor. Taraftarlarımızın varlıkları bizleri mutlu ediyor ve güç veriyor. Bu bütünlüğümüz devam ettiği sürece Başkanımız, yönetimimiz, oyuncularımız, taraftarlarımız ve basınımızla güzel işler başarabiliriz” İfadelerini kullandı. (HABER-FOTO: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi