Adıyaman Emniyeti, bulvar üzerindeki bir iş merkezinin 7. katında gizli masaj salonuna operasyon düzenledi. Operasyon sonucunda fuhuş yapıldığı tespit edildi, 3 kişi hakkında işlem başlatıldı ve 3 mağdur kurtarıldı. İş yeri ise mühürlenerek kapatıldı.
Operasyon Detayları
Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri tarafından yürütülen operasyonda, söz konusu iş merkezinin 7’nci katında faaliyet gösteren masaj salonunda fuhuş faaliyetleri ortaya çıkarıldı.
Şüpheliler S.A., M.A. ve E.U. hakkında adli işlem başlatılırken, mağdur kadınlar güvenli bir şekilde kurtarıldı. İş yeri, mahkeme kararıyla mühürlenerek kapatıldı.
Soruşturma Devam Ediyor
Olayla ilgili soruşturma, Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından titizlikle sürdürülüyor. Yetkililer, bu tür gizli fuhuş operasyonlarının kararlılıkla devam edeceğini belirtti.



