Pop müziğin popüler ismi Simge Sağın, eski iş ortağı DJ Erdem Kınay'ın "Simge'yi keşfeden benim ama patlatan Icardi" sözlerine sert bir yanıt verdi. Daha önce Kınay'ın esprili bir çıkış yaptığını söyleyen Sağın, bu kez kariyerindeki başarının kendi çabasıyla geldiğini vurguladı ve aralarındaki gerilimi net bir şekilde ortaya koydu. Ünlü şarkıcı, "Erdem yolun başında vardı, sonra elimi bıraktı. Ben de tek başıma yüzmeye karar verdim, boğulmadım" diyerek iddialı bir çıkış yaptı.

Simge'den Erdem Kınay'a Kapak Gibi Yanıt Beni Icardi Değil, Kendi Emeğim Parlattı (1)"Keşfetti, Sonra Yalnız Bıraktı"

Bir süre önce verdiği röportajlarda Erdem Kınay, "Simge'yi ben keşfettim ama bana kazık attı" sözleriyle gündeme gelmiş, Simge Sağın ise bu sözlerin şaka amaçlı olduğunu belirterek konuyu yumuşatmıştı. Ancak Kınay'ın son açıklaması, Sağın'ın sabrını taşırdı. Icardi'ye atıfta bulunarak popülaritesinin futbolcu sayesinde arttığını ima eden Kınay'a cevap veren Sağın, "Icardi mi? Erdem beni keşfetti, buraya kadarı doğru. Ama sonrasındaki keşfi maalesef iyi gitmedi. Ben, kendi keşfimi kendim yarattım, kendimi kendim var ettim" diyerek kendi emeğini öne çıkardı.

Ünlüler Bu Güzellik Trendi İçin Servet Harcıyor: Somon Spermi
Ünlüler Bu Güzellik Trendi İçin Servet Harcıyor: Somon Spermi
İçeriği Görüntüle

Simge'den Erdem Kınay'a Kapak Gibi Yanıt Beni Icardi Değil, Kendi Emeğim Parlattı (3)"Aşkın Olayım" Şarkısı Nasıl Patladı?

Simge Sağın'ın 2018 yılında çıkan "Aşkın Olayım" şarkısı, ilk yayımlandığında da ilgi görmüştü. Ancak şarkının asıl büyük çıkışı, Galatasaraylı yıldız futbolcu Mauro Icardi'nin maç sonrası kutlamalarında bu şarkıyı kullanmasıyla oldu. Icardi'nin gol kutlamaları ve sosyal medya paylaşımları, şarkının tekrar popüler olmasını ve yeni bir dinleyici kitlesine ulaşmasını sağladı. Simge Sağın, şarkının başarısının bu şekilde katlanmasına rağmen, kariyerinin bir bütün olarak kendi mücadelesinin bir sonucu olduğunu vurguladı.Simge'den Erdem Kınay'a Kapak Gibi Yanıt Beni Icardi Değil, Kendi Emeğim Parlattı (2)

Muhabir: SEVİLAY YUMUŞAK