Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Mehmet Ali Küpeli ve dernek üyeleri, Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Hasan Yiğit’i makamında ziyaret etti.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, şehit aileleri ve gazilerin toplumsal değeri vurgulanırken, Emniyet teşkilatının bu konudaki duyarlılığına dikkat çekildi. İl Emniyet Müdürü Hasan Yiğit, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Şehitlerimizin emaneti olan ailelerimiz ve kahraman gazilerimiz bizim için her zaman baş tacıdır. Onların yanında olmak en temel görevimizdir” ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraş’ta Üşüyen ve Aç Kalan Hamile Kedi Ekipler Tarafından Kurtarıldı
Kahramanmaraş’ta Üşüyen ve Aç Kalan Hamile Kedi Ekipler Tarafından Kurtarıldı
İçeriği Görüntüle

Ziyaretin sonunda Dernek Başkanı Mehmet Ali Küpeli, emniyet teşkilatına verdikleri destekten ötürü teşekkür etti. Emniyet Müdürlüğü de nazik ziyaretleri için misafirlere teşekkürlerini sundu.

Muhabir: SEFA BAŞER