AK Parti teşkilatlarının istişare ve değerlendirme platformu olan İl Danışma Meclisi Toplantısı, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ın katılımıyla Kahramanmaraş’ta gerçekleştirilecek. Toplantı, 31 Ocak 2026 Cumartesi günü saat 14.00’te Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde yapılacak.

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı ev sahipliğinde düzenlenecek toplantıya, il ve ilçe teşkilatları, belediye başkanları, milletvekilleri, kadın ve gençlik kolları yöneticileri ile partililerin yoğun katılım göstermesi bekleniyor.

Kahramanmaraş’ta kaç mahalle ve köy var? Güncel veriler açıklandı
Kahramanmaraş’ta kaç mahalle ve köy var? Güncel veriler açıklandı
İçeriği Görüntüle

Toplantıda, teşkilat çalışmalarının değerlendirilmesi, yerel ve genel siyasi gelişmelerin ele alınması ve önümüzdeki döneme ilişkin yol haritasının istişare edilmesi planlanıyor.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ın toplantıda yapacağı konuşmada, Kahramanmaraş’ın sanayi altyapısı, üretim kapasitesi, teknoloji yatırımları ve organize sanayi bölgelerine yönelik devam eden ve planlanan projelere ilişkin mesajlar vermesi bekleniyor.

Özellikle deprem sonrası sanayi tesislerinin yeniden ayağa kaldırılması, yatırım teşvikleri ve teknoloji odaklı kalkınma başlıklarının öne çıkacağı değerlendiriliyor.

AK Parti Kahramanmaraş İl Danışma Meclisi Toplantısı, kentin önemli kültür ve etkinlik merkezlerinden biri olan Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Toplantı saat 14.00’te başlayacak.

Muhabir: SERPİL KARA