Memleket Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Hilmi Emre Kazancı’nın da katılımıyla yapılan kongre teşkilat binasında üyelerin katılımıyla yapıldı. Yapılan oylamanın ardından delegenin tamamını oylarını alan Halil İbrahim Kuruçay Memleket Partisi Onikişubat İlçe Başkanı, Ender Özdemir ise Memleket Partisi Dulkadiroğlu İlçe Başkanı oldu.

“TEŞKİLAT ŞEMAMIZ HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR”

Yıllardır siyasetin içinde var olduğunu söyleyen Memleket Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Hilmi Emre Kazancı kongrenin ardından yaptığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Memleket partisi Dulkadiroğlu ve Onikişubat ilçe teşkilatı olarak ilk kongremizi yapmış bulunmaktayız. Öncelikle bu kongrenin tüm Kahramanmaraş halkına Türkiye adına hayırlı olmasını diliyorum. Evet yıllardır siyasetin içinde yer aldım, siyasetin belirli kademelerinde görev yaptım. Gerek mahalle teşkilatlarında görev aldım, gerektiğinde afiş ve pankart astım. Bu nedenle siyasetin bana vermiş olduğun gelişmelerden dolayı artık ben de Kahramanmaraş adına neler yapabilirim diye düşündüğümde genel merkezin daveti üzerine memleket partisine katıldım. Bugün ise şükürler olsun Onikişubat ve Dulkadiroğlu ilçe teşkilat şemalarımızı oluşturduk Halil İbrahim Bey Onikişubat İlçe Başkanı, Ender Bey ise Dulkadiroğlu ilçe Başkanı olarak göreve seçildiler. Kendilerini tebrik ediyorum.  Bizler Kahramanmaraş’a ve ilçelerine yapılan her hizmetin her işin takipçisi olacağımızdan hiçbir vatandaşımızın şüphesi olmasın. Bu nedenle yola çıkmış olduğumuz yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte Kahramanmaraş’ta ve ilçelerinde çok daha güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum. Sayın Genel Başkanımız Muharrem İnce'nin de dediği gibi başaracağız!” ifadelerini kullandı.

Onikişubat İlçe Teşkilat Şeması:

İlçe teşkilatı Halil İbrahim Kuruçay başkanlığında Yönetimde Gökhan Akpınar, Müslüm Akyıldız, Hatice Arıcıoğlu, Bekir Bayır, Hasan Belveren, Mustafa Dikici, Ahmet Gündeş, Ertuğrul Karaca, Arap Kavak, Hanifi Kerimoğlu, Cuma Köse, Muhammet Özbağış, Nesibe Süren, Osman Taşçı, Ali Tekçe, Reşit ulusoy isimleri yer aldı.

Dulkadiroğlu İlçe Teşkilat Şeması:

İlçe teşkilatı Ender Özdemir başkanlığında Yönetimde Mehmet Akpınar, Feriha Cansu Aksoy, Eren Binici, Hacı Ali Bitmiş, Ümmet Can, Erdal Çiftçi, Duran Karamanlı, İsmet Kardeş, Müjde Kazancı, Ekrem Meşe, Eray Renkligül, Mehmet Saygaz, Hasan Sernikli, Hasan Sola, Mustafa Tıraş, Yaşar Karagöz isimleri yer aldı. (HABER: YAŞAR ERİKLİ)

Editör: Haber Merkezi