Serra Çakar Salmani kimdir, nereli? Hangi soruşturmada adı geçiyor?
Serra Çakar Salmani kimdir, nereli? Hangi soruşturmada adı geçiyor?
İçeriği Görüntüle

Hakan Ural ve Ferda Yıldırım 1 Eylül’de İzleyiciyle Buluşuyor

Kanal D’nin sevilen programı “Neler Oluyor Hayatta”, 2025 yeni sezonuyla 1 Eylül Pazartesi günü sabah saat 09.00’da izleyiciyle buluşacak. Hakan Ural ve Ferda Yıldırım’ın sunumuyla ekranlara gelecek program, güncel olaylar ve magazin dünyasındaki gelişmeleri yorumlamaya devam edecek.

Program Hakkında

7 Ekim 2019’dan bu yana ekranlarda olan “Neler Oluyor Hayatta”, gün kuşağının en çok takip edilen yayınları arasında yer alıyor. Programda gündemdeki gelişmeler, magazin basınındaki son haberler ve dikkat çeken olaylar mercek altına alınıyor.

Sunucu Kadrosunda Yenilik

Hakan Ural’ın uzun yıllardır sürdürdüğü sunuculuk görevine yeni sezonda Ferda Yıldırım eşlik edecek. Önceki sunucu Nur Tuğba Namlı’nın yerine deneyimli haber spikeri Ferda Yıldırım, programın yorum ve analiz bölümlerinde Hakan Ural ile birlikte izleyiciyle buluşacak.

Yapay Zeka Destekli Tanıtım Filmi Dikkat Çekti

Programın yeni sezon tanıtım filmi, yapay zeka teknolojisi kullanılarak hazırlandı. Tanıtımda Hakan Ural ve Ferda Yıldırım’ın koridorda yürürken çekilen görüntüleri, çevresini saran ekranlardaki sahnelerle birleştirildi. Film, gerçek yaşam ile sanal alem arasındaki ince çizgiye dikkat çekiyor ve programın güncel olaylara ışık tutacağı mesajını veriyor.

Sadık İzleyici Kitlesi Heyecanlı

“Sadık bir izleyici kitlesine sahip Neler Oluyor Hayatta”nın yeni sezon tanıtımı, sosyal medyada ve program takipçileri arasında büyük beğeni topladı. İzleyiciler, yapay zeka destekli tanıtım filmindeki yenilikçi sunum ve mesajları ilgiyle takip etti.

Muhabir: Yaşar Onur TÜRKÖN