Can Sevim: 'Taraftarımızın Desteğiyle Kazandık' Can Sevim: 'Taraftarımızın Desteğiyle Kazandık'

Akpunar: "Trabzonspor Her Şeyi Yapmıştır"

Metin Akpunar, İskenderunspor için büyük anlam taşıyan bu karşılaşmayı değerlendirdi. Hem stadyumun açılışı hem de uzun bir aradan sonra seyircileriyle buluşmanın heyecanını yaşadıklarını belirten Akpunar, Trabzonspor gibi köklü bir kulübü en iyi şekilde ağırladıklarını ifade etti.

Akpunar, "Paranın her şeyi satın almadığı bir dönemde, Trabzonspor gerçekten isyanın takımıdır. Her şeyi yapmışlardır," diyerek, Bordo-Mavili ekibe olan hayranlığını dile getirdi. Akpunar, Şenol Güneş hakkında da övgü dolu sözler sarf etti: "Şenol Güneş hoca, Türk Milli Takımı ve Trabzonspor ile büyük başarılar elde etmiş bir isimdir. Kendisi, Türkiye’nin en büyük hocalarından biridir."

İskenderunspor'un Hedefi Play-Off

İskenderunspor'un önceliğinin lig olduğunu belirten Akpunar, yoğun maç periyodunun ve zorlu bir takvimlerinin olduğunu vurguladı. Ancak seyirci desteği ile büyük başarılar elde edebileceklerini ifade etti. "Bu seyirci, tıpkı bu maçtaki gibi bizleri desteklemeye devam ederse, takımımız mutlaka play-off yapacaktır. Hatta daha büyük hedeflere doğru da ilerleyebiliriz," dedi.


Kaynak: İHA