Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’nde (KSÜ) yeni eğitim-öğretim yılı öğrenciler için sürpriz bir buluşmayla başladı. Rektör Prof. Dr. Alptekin Yasım, dönemin ilk gününde yemekhaneye giderek öğrencilerle aynı masada yemek yedi.

Günün anısına, Maraş mutfağının öne çıkan lezzetleri öğrencilere ücretsiz ikram edildi. Öğrencilerle sohbet eden ve onların görüşlerini dinleyen Rektör Yasım, “Yeni dönem hepimiz için verimli, başarılı ve hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraşlı girişimcilere hibe, eğitim ve koçluk desteği!
Kahramanmaraşlı girişimcilere hibe, eğitim ve koçluk desteği!
İçeriği Görüntüle

Programa Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İrfan Ersin Akıncı, Prof. Dr. Nuri Kahveci, Prof. Dr. Orhan Doğan, Genel Sekreter İbrahim Palabıyık ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Burak Telli de eşlik etti.

Öğrenciler, üniversite yönetiminin bu anlamlı jestinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, akademik yılın böyle sıcak bir başlangıçla açılmasının kendilerini motive ettiğini ifade etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ