Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde PKK’lı teröristlerce kalekoladüzenlenen roketli saldırıda ağır yaralanan Özel Harekat Polisi Sinan Türkoğlu,tedavi gördüğü Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde şehit oldu. Şehidinhaberi Elbistan’ın Karaelbistan Mahallesindeki baba ocağına ateş düşürdü.


PKK’lı teröristler 4 Haziran’da Hakkari’nin Şemdinliilçesinde bulunan bir kalekola roketatarla saldırı düzenlemiş, saldırıdaboynuna isabet eden şarapnel parçası ile ağır yaralanan 25 yaşındaki ÖzelHarekat Polisi Sinan Türkoğlu Şemdinli Devlet Hastanesindeki tedavisininardından havayolu ile Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesine (GATA) sevkedilmişti. 7 gün GATA’da yoğun bakımda tedavi gören Türkoğlu, yapılan tümmüdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

4 yıllık polis memuru Türkoğlu'nun ailesi ise tedavisürecinden beri Ankara’da bulunurken, şahadet haberiyle yasa büründü. ŞehidimizSinan Türkoğlu'nun Aralık ayında resmi nikah kıydığı öğrenilirken, bir ay sonradüğün hazırlığı yaptığı öğrenildi. Ayrıca Şehit Türkoğlu’nun düğün yapacağı eşiise Gata’da yatarken arkadaşlarından sık sık dua isteğinde bulunduğubelirlendi.

Türkoğlu'nun naaşı bugün öğle namazınamüteakiben Kara Elbistan mahalle mezarlığına defnedilecek.

HABER: ÖMER FARUKSALMAN

Editör: Haber Merkezi