Manavgat’ta İnşaatta Kaza: 2 İşçi Yaralandı
Antalya’nın Manavgat ilçesinde bir inşaatta meydana gelen iş kazasında, 3 metre yükseklikten düşen işçi Ahmet Kahveci ile üzerine malzeme düşen diğer işçi Tuncer Toprak yaralandı. Olay, Aşağı Hisar Mahallesi Mithatpaşa Caddesi üzerindeki inşaat alanında gerçekleşti.
İşçinin Düşüşü ve Malzemelerin Diğer İşçiye Çarpması
Ahmet Kahveci, yaklaşık 3 metre yükseklikteki ahşap kalıpların üzerinde çalışırken dengesini kaybedip düştü. Yanında bulunan malzemeler de yere savrularak inşaatta çalışan Tuncer Toprak’ın üzerine düştü. Kazanın ardından çevredeki işçiler hızla yaralıların yardımına koştu.
Sağlık Ekipleri Olay Yerinde Müdahale Etti
Kazanın ihbar edilmesiyle Manavgat İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri hızla olay yerine intikal etti. Yaralı işçilere ilk müdahale yapıldıktan sonra iki işçi ambulansla Manavgat Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Hastane yetkilileri, her iki işçinin hayati tehlikesinin olmadığını açıkladı.
İnşaatta İş Güvenliği Tedbirleri Yeniden Gözden Geçiriliyor
Manavgat’taki iş kazası sonrası inşaat alanında iş güvenliği önlemleri yeniden değerlendiriliyor. Uzmanlar, yüksekten düşme ve malzeme düşmesi gibi risklere karşı işverenlerin daha titiz davranması gerektiğini vurguluyor. İşçilerin güvenliğinin sağlanması için gerekli önlemlerin artırılması bekleniyor.



