AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesince 73 aracın hizmete alım töreninde konuştu. Ünal "Öyle algı operasyonlarıyla göz boyamalarıyla, reklam faaliyetleri ile 250 bin trole aylık maaş verip dijitalde fenomenlere yatırım yaparak bu millet sizi iktidara getirmez" ifadelerine yer verdi.

“Kahramanmaraş’ımıza hayırlı olsun”

Yeni Otobüs ve Hizmet Araçları Teslim Töreni’nde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör; “Geçtiğimiz yıl 5 otobüs almıştık. Bugünkü araçlarla bu sayımızı 10’a çıkarmış olduk. Bunun yanı sıra çevre hizmetleri için 35, Halk Ekmek Fabrikası için 12, İtfaiye Teşkilatımız için de 5 yeni aracı daha hizmete alıyoruz. Bu araçların hepsi şehrimizin, hemşehrilerimizin hizmetinde. Hayırlı olsun” dedi.

Terminal Yeni Yüzüyle Yolcularını Bekliyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin açılışı gerçekleştirildi. Başkan Güngör, “10 Milyon TL’lik yatırımla tesisimizi şehrimize yakışır bir şekilde yeniledik. Hiçbir esnafımızı mağdur etmedik. Şehrimize hayırlı uğurlu olsun” derken;  Grup Başkan Vekili Mahir Ünal, “Şehrimize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör’e teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi