Survivor 2020'de değişen eleme sistemini Acun Ilıcalı, Survivor Panorama programına konuk olarak anlattı. Survivor 2020'de çeyrek final ile birlikte neler olacağı da merak ediliyor. Bu hafta Ardahan'ın elenmesi ile birlikte Survivor'da yeni bir sistem başladı. Acun Ilıcalı herkesin merak ettiği detayları açıkadı. Survivor'da yeni eleme sistemi nasıl olacak? Survivor'da eleme gecesi hangi gün olacak? İşte Survivor'da yeni eleme ve bireysel oyun sisteminin detayları.

Survivor elemeler nasıl ve hangi gün olacak? Çeyrek final kuralları neler? Acun Ilıcalı yeni eleme sistemini açıkladı

Survivor'da yeni eleme sistemi belli oldu. Acun Ilıcalı, konuk olarak katıldığı Survivor Panorama'da çeyrek finalle birlikte geçilen yeni eleme sistemine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

SURVİVOR YENİ ELEME SİSTEMİ NASIL OLACAK?

Survivor'da finale doğru adım adım gidilirken Acun Ilıcalı, Survivor çeyrek finalde neler olacağını ve yeni eleme sistemini açıkladı.

Acun Ilıcalı, "Çok heyecanlı bir döneme giriyoruz. Bireysellik öne çıkıyor biliyorsunuz. Çok güzel bir sistem ayarladık. Dominik'te 4 ay kalınca bir plan yaptık. Yeni sistemde 8 yarışmacı yarışacak ilk gün ve bir birinci çıkacak, o birinci bir aday söyleyecek. Sonra tekrar yarışacaklar ertesi gün o birinci dokunulmaz olacak. Sonuncu aday olacak 6 kişi yarışacak ve bir aday daha çıkacak, üçüncü gün gün bir aday daha çıkacak. Eleme günü salı günü olacak. Cumartesi pazar ve pazartesi oyunlar oynanacak" şeklinde açıkladı.

Performansını tam olarak gösterebilen yarışmacıların son dördü garantileyebileceğini ifade eden Acun Ilıcalı, aynı zamanda Survivor Ekstra ve Survivor Panorama'nın final bölümleri için de bir sürpriz hazırladıklarını duyurdu. Ilıcalı, "Herkesi heyecanlandıran ve sıkışan bir fikstür üzerinde yarışmacıları adil bir biçimde eleyecek yeni sistemin çok ses getireceği kesin" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi