Başrollerinde Engin Akyürek ve Neslihan Atagül'ün rol aldığı Sefirin Kızı dizisi reytinglere damga vurdu. Pazartesi akşamlarının reyting lideri olan Çukur'u da geride bırakan Sefirin Kızı, tüm kategorilerde birinci olarak zirveye oturdu.

Gariban bir yarıcının oğlu olan Sancar'ın daha çocuk yaştayken Bodrum'a tatile gelen bir büyükelçinin kızı olan Nare'ye sevdasını konu alan dizi, ilk 4 bölüm sonunda Çukur'un ardından ikinci sırada yer alıyordu. Ancak Sefirin Kızı, geçtiğimiz akşam yayınlanan 5. bölümü ile zirveyi kaptı. Dizi, reytinglerde üç kategoride de zirvede yer alarak Çukur'u tahtından etti.

Sefirin Kızı 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sancar ve Gediz'e gözaltı şoku! Sefirin Kızı 5. son bölüm final sahnesi izle

Sefirin Kızı, Total'de 1. sırada 12,77, ABC1'de 24,91 ve AB'de 10,39 reyting aldı. Çukur dizisi ise Total grubunda Sefirin Kızı'nın ardından 2. sırada, AB ve ABC reyting gruplarında ise 3. sırada yer aldı.

sefir

  1. bölümüyle ekrana gelen Sefirin Kızı, #SadıçlıkTamam hashtag’i ile sosyal medyada da gecenin en çok konuşulan dizisi oldu.
Editör: Haber Merkezi