Dizinin 11. yeni bölümünden de ilk fragman izleyiciyle buluştu. Fragmanda Nalan sınırlarını aşmaya çalışıyor. Hayatı boyunca Feride'nin ikazlarıyla karşılaşan Nalan, evliliğinde ve yeni hayatında kalıplarını yıkmaya çalışmaktadır. Öte yandan Feride'nin Nalan hakkında sakladığı sır açığa çıkmak üzeredir.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı dizisi Camdaki Kız dizisi 3 aylık aranın ardından ekranlara döndü. Camdaki Kız'ın 10. yeni bölümü 9 Eylül Perşembe akşamı yayınlandı. Camdaki Kız'a Nalan'ın Koroğlu malikanesinde yeni bir hayata adım atmasıyla hayatındaki değişimler damga vurdu.

Camdaki Kız'ın 16 Eylül Perşembe ekrana gelecek olan 11. yeni bölümünde de ilk fragman yayınlandı. Fragmande Feride'nin Nalan hakkındaki "O gün geldiği gerçekleri öğrenecek" sözleri dikkat çekiyor.

CAMDAKİ KIZ SON BÖLÜM ÖZETİ

Camdaki Kız 9 Eylül Perşembe akşamı yayınlanan yeni sezon 10. bölümünde Nalan ve Sedat, düğünlerinin ardından yeni hayatlarına adım attı.
61386d984453953558056d52
Feride, kızını gönül rahatlığıyla Muzaffer’e emanet eder. Nalan'ın Koroğlu Ailesi'nin evinde ilk günleri bir hayli ürkerek geçer.

Editör: Haber Merkezi