Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı. Olayla ilgili bir şüpheli gözaltına alındı. Olay, Kocasinan ilçesine bağlı Şeker Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, B.A. ile A.A., Y.B. ve Y.C.Y. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.
Bıçaklı saldırı sonucu 3 kişi yaralandı
Kavga sırasında B.A.’nın bıçakla A.A., Y.B. ve Y.C.Y.’yi yaraladığı öğrenildi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
1 kişi hayatını kaybetti
Kayseri Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alınan yaralılardan A.A., doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Diğer iki yaralının tedavisinin sürdüğü bildirildi. Olay sonrası polis ekipleri tarafından gözaltına alınan B.A.’nın emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.




